Semesterbostäder i Alicante

Drömmer du om att hyra lägenhet eller semesterhus i Alicante för semestern? Med en av våra semesterbostäder i Alicante får du många tillfällen att njuta av sol, bad, sevärdheter och god mat.

Alicante ligger mitt på Costa Blanca och grundades på 300-talet före Kristus. Sedan dess har både romare, morer och spanjorer haft herravälde över staden. I dag är Alicante ett omtyckt resmål med härliga stränder, intressanta sevärdheter och många golfbanor i närheten. Genom att hyra lägenhet i Alicante får du ett perfekt tillfälle att utforska Spaniens fantastiska kust.

Hamnen i Alicante

Populära semesterhus i Alicante

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Alicante

Loading...

Semesterhus med pool i Alicante

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Alicante

Loading...

Upplev Costa Blanca under semestern

Det finns mycket att vinna på att tillbringa ledigheten i en av Novasols semesterbostäder i Alicante. Genom att hyra lägenhet i Costa Blanca kan du koppla av på en av de många stränderna längs kusten. Vid Alicante finns stränder som den populära La Albufereta eller den lite lugnare viken Cala Judíos där du kan njuta av solen, sanden och det svalkande Medelhavet. Vid Alicante finns även härliga golfbanor att koppla av på.

Med ett semesterhus i Alicante får du också en fantastisk chans att lära känna staden. Genom att hyra hus i Alicante kan du besöka några av stadens spännande museer som det arkeologiska museet, det moderna konstmuseet eller tjurfäktningsmuseet. Bor du i Alicante får du heller inte missa den medeltida fästningen Castillo de Santa Bárbara.

Genom att hyra hus i Alicante får du uppleva det genuina Spanien. Känn pulsen vid esplanaden Explanada de España, smaka den regionala specialiteten arroz a banda eller delta i festligheterna Las Hogueras de San Juan då hela staden lyser upp av eld och fyrverkerier.

Hyr boende i Alicante för semestern

Välkommen att hyra boende i Alicante

Är du intresserad av att bo i en av våra semesterbostäder i Alicante, kan du boka ditt boende direkt här online eller över telefon. Här på hemsidan kan du se vårt härliga utbud av semesterbostäder i Alicante, du kan även bredda sökningen genom att söka på att hyra lägenhet i Valencia.