search

Semesterhus i Santa Susanna

Välkommen att hyra hus i Santa Susanna hos NOVASOL

Planera in oändligt många roliga upplevelser under din vistelse i ett semesterhus i Santa Susanna. Vad finns det då att se och göra i Santa Susanna? Spendera några dagar genom att besöka vattenparken Marineland, njut av det katalanska kustområdet och besök kyrkan Sant Martí de Montnegre. Många fler äventyr väntar på dig som någon av våra semesterhus i Katalonien.

Ett av våra härliga semesterhus i Santa Susanna

Aktiviteter i Santa Susanna

I sin helhet är Costa del Maresme ett utmärkt ställe att tillbringa semestern tillsammans med familj och vänner. Du kommer nära naturen, och det bra klimatet kännetecknar detta kustområde vid medelhavet. Med en semesterlägenhet i Santa Susanna kan du njuta av stranden och staden, och bara 60 km bort kan du besöka staden Barcelona. Om du önskar att fly från staden, förbered en utflykt till naturparken Montnegre-Corredor där det finns mycket att göra och uppleva i naturen. Dessutom är detta område på Barcelonas kust det som har flest bevarade utkikstorn, planera en rutt som tar dig för att besöka några av dom. För närvarande finns det sju torn som bevarats sedan de byggdes under fjortonhundratalet och sjuttonhundratalet, två av dom kan man besöka inuti. 

Stränder i Santa Susanna

Ett semesterhus i Santa Susanna ger dig möjlighet att tillbringa härliga dagar på stranden, med fin sand och varmt vatten är det perfekt för barnen. Vi rekommenderar att du tar möjligheten under din vistelse, och besöker några av dessa stränder. Playa de Llevant, Playa de las Caletes och Playa de las Dunas. Om strandtursimen lockar dig, ta reda på de bästa stränderna på Barcelonas kust.

Ett semesterhus i Santa Susanna ger dig en bra utgångspunkt för att utforska Katalonien

Maten på den katalanska kusten!

Njut av det fantastiska medelhavsköket som erbjuds längs den katalanska kusten genom att hyra hus i Santa Susanna. Under de heta dagarna rekommenderar vi att du börjar middagen med en escalivada, som är en läcker kombination av grillade grönsaker.  Ett annat perfekt alternativ under sommaren är xató eller xatonada. Det är en sallad med lokala livsmedel så som tork, grönsallad, oliver eller ansjovis. Om du föredrar kött, rekommenderar vi fricandó, tunna kalvfiléer som kokas och serveras tillsammans med en svamp och grönsakssås.

Dessa är bara några förslag av allt du kan planera för att förbereda inför din semester i området. Vänta inte längre, spana in våra semesterbostäder i Santa Susanna längs den katalanska kusten.

Varför hyra semesterhus hos NOVASOL?

Det finns flera fördelar med att hyra ett semesterhus i Santa Susanna med NOVASOL. Börja planera din semester och spana in alla våra härliga semesterbostäder i Santa Susanna här på vår hemsida. Vi på NOVASOL vill att du ska känna dig som hemma och slippa fundera över att passa tider och andra olika normer som finns på hotell. Dessutom vet vi att ditt husdjur är viktigt för dig, därför har vi flera semesterbostäder i Katalonien som tillåter husdjur. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du behöver hjälp med att hitta ett semesterhus i Santa Susanna som passar just dig och dina behov!