search
S
| Editor:
(Först publicerad )

Hyra hus i Umbrien

Italiens gröna hjärta

Umbrien är Italiens gröna hjärta med sina intensivt gröna berg och dalar. I Umbrien hittar du den vackraste sjön i Italien, Trasimeno. Umbrien är en liten region, relativt lugn och ett perfekt ställe för att slippa stress och jäkt. Än så länge har inte massturismen hittat hit. Boka ett semesterhus eller en lägenhet i Umbrien och upptäck Italien.

God mat och skönt klimat

Det finns många läckra specialiteterna från Umbrien som du kommer att njuta av, till exempel trüffel eller svamp från Umbrien, linser från Castelluccio eller korvar från Norcia. Dessutom har Umbrien goda framstående röda viner som exempelvis Sagrantino di Montefalco eller Rubesco.

Trots sitt kontinentala läge, har Umbrien ett typiskt medelhavsklimat med varma, torra somrar och milda vintrar. NOVASOL's semesterhus och lägenheter i Umbrien hittar du bl.a. i Perugia, Spoleto och vid Trasimenossjön. Andra platser där du finner våra boenden är Gubbio och Montefalco.

Boka boende i Umbrien

Vill du uppleva vackra Umbrien så är du välkommen till oss på NOVASOL för hitta den semesterbostad som passar dig under resan. Över hela Italien har vi ett stort utbud av kvalitetssäkrade semesterbostäder för uthyrning och så även i Umbrien. I utbudet finns så väl semesterhus som renoverade lantgårdar i klassisk stil men du kan även hyra lägenhet i Italien genom oss för din nästa semester. 

Samtliga semesterboenden besöks av vår egna personal i området. De är samtidigt privatägda vilket gör att du får ett unikt och personligt utbud i Umbrien att välja i. Välkommen att söka fram ditt nästa boende här på hemsidan där du också kan boka direkt online. Du är givetvis också välkommen att ringa till oss om du vill ha hjälp eller har några frågor om att hyra hus i Umbrien