Hyra hus i Castiglione Del Lago

Upplev den härliga regionen Umbrien genom att hyra hus i Castiglione Del Lago hos oss på NOVASOL. Denna charmiga medeltida småstad i Umbrien bjuder bland annat på en underbar utsikt över Trasimenosjön och här finns det massor av aktiviteter – båda för stora och små. Vill du spendera lugna dagar med sol och närhet till bad, så har vi många semesterhus i Castiglione Del Lago med pool att välja bland. 

Inte långt ifrån Castiglione Del Lago ligger de välkända semesterorterna Siena, Florens och Arezzo i Toscana som nås snabbt och enkelt med bil. Dessutom kan du njuta av de vackra gröna böljande landskapen längs med vägen. Så passa på och ta med familjen på härlig semester genom att hyra hus i Castiglione Del Lago.

Hus att hyra i Castiglione Del Lago med pool

Populära semesterhus i Castiglione Del Lago

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Castiglione Del Lago

Loading...

Semesterhus med pool i Castiglione Del Lago

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Castiglione Del Lago

Loading...

Upplev grön natur och sevärdheter

Semesterstaden Castiglione Del Lago har anor från medeltid och är vackert beläget med en utsikt ut över det gröna böljande landskapet som kännetecknar regionen. När du hyr semesterbostad i Castiglione Del Lago har du en bra bas för att upptäcka Umbrien och ta ut familjen på äventyr – här finns något för hela familjen. 

En upplevelse i sig är att strosa omkring i gamla stan bland de gamla fina byggnaderna och torgen. Varför inte ta en kaffepaus på ett av stans alla torg och njut av småstadsbruset. När du är på semester i Castiglione Del Lago är et måste att besöka den lilla ön Polvese som nås med färja. På ön ligger ett gammalt medeltidsslott som går under samma namn som själva ön. Här finner ni ruiner som härstammar så långt tillbaka som från Romartiden och i anslutning till ruinerna finns en liten mysig skog som passar väl för en promenad och därefter en fika. 

Andra sevärdheter som är värda att besöka under sin semester är ruinerna av Secondoklostret och den så kallade Porcinai-poolen. Den sistnämna är ett sandstensbrott som består av små vattenhål och solterrasser – perfekt för sol, bad och avkoppling!

Ruiner och Trasimenosjön vid Castiglione Del Lago

Aktiv semester

Ett boende i Umbrien är perfekt för dem som vill vara aktiva och se mycket under deras semestervistelse. Här finns många vandringsleder av olika svårhetsgrader och de flesta vandringsleder går längs Trasmenosjön. Du kan även ta en cykeltur runt sjön och samtidigt njuta av naturen eller cykla mountainbike, då Umbrien är väldigt kuperat och passar perfekt för det ändamålet.

Dessutom erbjuder regionen många vattensportsmöjligheter i Trasimenosjön så som kite- och vindsurf, vattenskidor eller wakeboard. Med andra ord så har du och din familj alla förutsättningar här för en aktiv semester!

Utsidan till ett boende i Castiglione Del Lago i Umbrien

Boka semesterhus i Castiglione Del Lago med pool direkt online

NOVASOL har lång erfarenhet när det kommer till stuguthyrning i Europa och har längs med vägen utvecklat ett system som bygger på trygghet och kvalité. Till exempel, så ingår ett så kallat Trygghetspaket som innebär att du har avbeställningsskydd när du bokar boende hos oss. 

På vår hemsida finner du ett rikt utbud av semesterbostäder i Castiglione Del Lago samt i hela Italien. Lockar kanske närhet till badmöjlighet? På NOVASOL har vi gott om alternativ för dig som vill ha ett boende nära Trasimenosjön. Vill du ha ännu närmare till bad? Se då våra semesterbostäder i Castiglione Del Lago med pool. Våra poolhus finns i olika prisklasser och är väldigt eftertraktade – så passa på och boka redan idag! Du kan antingen välja att boka direkt online eller så är du varmt välkommen att ringa till oss, så hjälper vi dig gärna att hitta just ditt semesterhus i Umbrien.