Semesterhus i San Giustino

San Giustino i provinsen Perugia kan med fördel upplevas med utgångspunkt i ett av våra semesterhus. NOVASOL hyr ut semesterbostäder i San Giustino i Italien och i resten av Europa.

Pekar dina semesterplaner i riktning söderut? Gärna något fridfullt men samtidigt läckert? San Giustino ligger i provinsen Perugia i Toscanas grannregion Umbrien. En liten, fridfull och charmerande stad med en blomstrande produktion av vin och här är det fullt möjligt att råka springa in i ett frigående vildsvin!

Res till Italien och upplev San Giustino på nära håll i helt eget semesterhus. NOVASOL erbjuder sköna semesterhus i Umbrien och var du än gärna vill fira semester. Våra semesterbostäder finns i både läckra lyxversioner med swimmingpool och i enklare varianter. Du väljer själv hur du vill ha det.

San Giustino ligger i ett backigt bergsområde i Umbrien, som ofta kallas för landets 'gröna hjärta'. Här finns bra möjligheter till att ge sig ut på helt fantastiska vandringsturer. Man kan också hyra mountainbikes och testa sina gränser i den kuperade terrängen. Det är många som kommer hit på cykelsemester till detta område.

Besök dessutom staden Spello som också är otroligt charmerande och som har bra lokala slaktare, bagerier och affärer.

Domy i apartamenty w San Giustino

Populära semesterhus i San Giustino

Loading...

Djurvänliga semesterhus i San Giustino

Loading...

Semesterhus med pool i San Giustino

Loading...