Hyra hus vid Trasimenosjön

Välkommen att hyra hus vid Trasimenosjön. Sjön är Italiens fjärde största sjö och ligger i gröna frodiga Umbrien. Förutom sin storlek är sjön känt för sin slående skönhet och sitt kristallklara vatten. Längs med sjöstranden finner ni även en rad där charmiga städer berikade med kultur och historia. 

Vi på NOVASOL hyr ut semesterhus vid Trasimenosjön och är stolta över att kunna presentera både ett stort och varierat utbud. Du kan välja att hyra en av våra semesterbostäder i lyxversion med tillhörande swimmingpool eller en enklare lägenhet vid Trasimenosjön. För den som inte vill lämna sitt husdjur hemma under semestern, har du möjlighet att hyra hus i Trasimenosjön med hund. 

Umbrien är grannregion med Toscana och är minst lika vacker fast med färre turister. Dock börjar folk få upp ögonen för Umbrien, så passa på att boka din semesterbostad vid Trasimenosjön redan idag!

semesterhus med pool vid Trasimenosjön

Populära semesterhus i Trasimenosjön

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Trasimenosjön

Loading...

Semesterhus med pool i Trasimenosjön

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Trasimenosjön

Loading...

Upplev Umbrien

Om ni har väljer att hyra hus i Trasimenosjön har ni en bra bas att uppleva Umbrien – den ”gröna” regionen. 

Under er semester i Umbrien måste ni uppleva det gröna böljande landskapet och mjuka kullar. Ett tips är att upptäcka regionen på cykel eller med tills fots. Umbrien erbjuder nämligen en mängd vandringsleder med olika svårighetsgrader och cykelvänliga vägar. 

Ett tips är att upptäcka Umbrien och områdena längs med Trasimenosjön genom att hyra bil. Längs med vägarna finns olivlundar och vingårdar värda att besöka. Lockar kanske ett svalkande dopp med? Stanna då till vid något av sjöns badplatser. Sjön är känt för sitt klara och rena vatten.

Vacker utsikt över Trasimenosjön

Tips på sevärdheter

Om ni har valt att boka er semesterbostad i Trasimenosjö finns det en hel del sevärdheter att se! Nedan listar vi de populäraste resmålen och sevärdheterna: 

Castiglione Del Lago – En charmig småstad med rötter från medeltiden som bjuder på en magnifik utsikt över Trasimenosjön. Magione – Pittoresk stad vid Trasimenosjön där ni möts av olivlundar och vinranksfält. När ni besöker staden är ett måste att se den medeltida kyrkan San Giovanno Battista som grundades år1571. Assisi – Staden är känt som Umbriens andliga huvudstad. Här vallfärdas pilgrimer och kyrkorna står tätt. Spoleto – En stad som bjuder på både historia och sevärdheter. Här kan ni bland annat besöka den romerska kyrkbyggnaden Basilicia di San Salvatore och den imponerande katradralen Cattedrale di Santa Maria.

Gamla charmiga staden Spoleta i Umbrien

En aktiv semester som passar alla

När ni planerar att hyra hus i Trasimenosjön har ni alla förutsättningar till en aktiv semester som passar både små och stora. Det finns massor av aktiviteter att välja bland! 

Umbrien är ett utmärkt resmål för den som söker spänning. Området erbjuder allt från klättring, ridning, klättring till golf. Andra aktiviteter som finns att välja bland är vindsurfing, luftballongsfärd och kajak.

Boka ditt boende idag direkt online!

Oavsett om du söker avkoppling eller spänning, så erbjuder NOVASOL semesterbostäder i Trasimenosjön i olika prisgrupper och storlekar. Våra semesterhus är kvalitetssäkrade av vår personal och vårt system bygger på kvalité och trygghet. 

Ni kan boka semesterboende vid Trasimenosjön antingen genom boka direkt online på vår hemsida eller ringa till vår kundtjänst.

Välkommen att hyra hus i Umbrien för att utforska Trasimenosjön