Hyra hus i Citta di Castello

När du hyr semesterhus i Citta di Castello har du alla förutsättningar för en lyckad semester. Den medeltida staden är beläget i hjärtat av Umbrien och är ett nav när det kommer till historia och kultur.

Här har du även möjlighet att njuta av det goda italienska köket och fina lokala viner och strax utanför staden finns det ännu mer att upptäcka. Citta di Castello med omnejd har något för alla oavsett ålder, så passa på att hyra hus i Citta di Castello redan idag och ta med din familj på en härlig semestervistelse.

Citta di Castello i Umbrien, Italien

Populära semesterhus i Citta di Castello

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Citta di Castello

Loading...

Semesterhus med pool i Citta di Castello

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Citta di Castello

Loading...

Natur och sevärdheter

I Citta di Castello finns det mycket att uppleva. Denna vackra stad bjuder på en härlig atmosfär och inte minst alla sina imponerande palats, parker och trädgårdar. Staden är ett måste för semesterfiraren med intresse för kultur och historia, då det finns mycket att se och lära.

När du valt att hyra ett av våra hus i Citta de Castello slås du av den storslagna naturomgivningen. Området bjuder på gröna kuperade landskap och stora skogar – perfekt för vandringar och picknick. Längs med vandringslederna finner du gamla kyrkor, vingårdar och pittoreska villor som kännetecknar Umbrien som region. Det blir inte mycket mer italienskt landsbygd än såhär!

I Umbrien slingar sig den kända floden Tibern genom och även Citta di Castello och här kan du och familjen bada, fiska och sola. En rekommenderad paus från sol och bad är att besöka fruktträdsparken – Parco dell´Arceorea. I parken finner du många olika gamla och framförallt ovanliga sorter av fruktträd och vinplantor, där huvudsyftet med parken är att bevara och skydda trädens existens.

En annan sevärdhet värt att besöka är den vackra svanparken som ligger vid orten Rignadello vid Tibern. Koppla av och se på svanarna som bjuder till dans för att därefter passa på och titta på Villan La Montesca – känd för sin skönhet. Inte långt från villan finns det även en finns park som är öppen för allmänheten.

Naturnära hus att hyra i Citta di Castello med pool

Aktiv semester med något för alla

Umbrien bjuder på många olika sorters aktiviteter. Här finns vandringsleder med olika svårighetsgrader vilket betyder att både den rutinerade och den mer sporadiska motionären kommer att bli nöjda. 

För den aktiva familjen finns det också mycket att göra, så som ridning, klättring, vandring, cykelturer och spela golf på en av de många fina golfbanorna i området. Skulle allt detta inte räcka så finns möjlighet att ta en ballongfärd, att paddla kajak, vindsurfa och annan vattensport i Umbriens många sjöar och floder.

Boende i Citta di Castello med pool

Boka ditt drömboende i Citta di Castello redan nu!

NOVASOL har en gedigen erfarenhet som sträcker sig tillbaka till slutet av 1960-talet när det kommer till uthyrning av semesterhus. Under årens lopp har vi utvecklat ett system som bygger på trygghet och god kvalitet och har succesivt utvidgat vårt utbud. Bland annat finner du sedan flera år tillbaka boende i Umbrien som kan hyras.

Du kan antingen välja att boka med någon av oss över telefon, eller boka ditt boende direkt online på vår hemsida. Välj mellan att hyra hus eller hyra lägenhet. Med eller utan pool. Vi hjälper dig gärna att hitta ett boende som passar just dig. Så passa på att och säkra din semester redan idag och boka någon av våra semesterbostäder i Citta di Castello.