Stugor i Kvie Sö

Det natursköna området omkring Kvie Sö, med skog och hedar, är som balsam för själen. Kvie Sö ligger mellan Varde och Grindsted och området är ett eldorado för sportfiskare, med flera goda fiskemöjligheter vid såväl åar som sjöar (Put & Take) för dig som vill hyra stuga i Kvie Sö. Ansagerå och Vardeå finns inom bekvämt avstånd från våra semesterhus i Kvie Sö, varför inte hyra en cykel och upptäcka de fina fiskemöjligheterna. Här kan du fånga bäcköring och lax bland annat, i enastående vacker natur.

Genom att hyra stuga i Kvie Sö har du också nära till Vardeån, där du bland abborre och gädda också kan fånga havsöring och lax som varje år vandrar upp i ån för att leka. Ett paradis för fritidsfiskaren!

Kvie Sö för fritidsfiskaren

Populära semesterhus i Kvie Sö

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Kvie Sö

Loading...

Semesterhus med pool i Kvie Sö

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Kvie Sö

Loading...

Bra bas för utflykter

Med sitt centrala läge i hjärtat av Jylland är någon av våra stugor i Kvie Sö en perfekt utgångspunkt för utflykter och dagsturer till en lång rad attraktioner och sevärdheter, bland annat Legoland som ligger bara en halvtimme bort och Givskud Zoo på ca 45 minuters avstånd.

Alldeles i närheten till våra stugor i Kvie Sö finns restaurangen Pandekagehuset, en av sevärdheterna du absolut bör besöka, där du erbjuds bland annat ölprovning, tillställningar och naturligtvis pannkaksbuffén. Nere vid den fina stranden finns en stor lekplats för de yngre besökarna och så kan hela familjen njuta av semestern i någon av våra stugor i Kvie Sö. Sjön med sitt rena vatten och sina grunda stränder gör den mycket barnvänlig. Det finns många fantastiskt vackra vandringsleder i området och den vackra naturen är värd både ett och många besök, därför passar det extra bra att hyra stuga i Kvie Sö, så att du kan prova de olika lederna i din egen takt.

Danmarksemester på bästa sätt

Här hos NOVASOL kan du hitta ett stort utbud av semesterhus och stugor i Kvie Sö med omnejd men också i övriga Danmark och nästan hela Europa. Såväl lyxiga villor som enklare stugor och lägenheter av alla de slag utgör vårt stora utbud och här på hemsidan har du möjligheten att hitta alla lediga semesterbostäder.

Att hyra stuga på västra Jylland är en utmärkt möjlighet att uppleva en riktig drömsemester i ett mycket naturskönt område!