Stugor i Jegum Ferieland

Drömmer du om att bo nära några av Danmarks mest berömda stränder? Då ska du hyra stuga i Jegum Ferieland i sommar. Med ett semesterhus i Jegum Ferieland får du gott om tid att utforska den jylländska västkusten i din egen takt.

Jegum Ferieland är ett område med semesterhus, som ligger lite tillbakadraget från Vesterhavet, men ändå bara 1 mil från de härliga västjylländska sandstränderna. Att hyra stuga i Jegum Ferieland är mycket eftertraktat då orten ligger i närheten av de berömda stränderna Henne Strand, Vejers Strand och Blåvand. Dessutom är det inte långt till de gamla köpstäderna Varde, Ringköbing och Ribe.

Närhet till Ribe från Jegum Ferieland

Populära semesterhus i Jegum Ferieland

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Jegum Ferieland

Loading...

Semesterhus med pool i Jegum Ferieland

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Jegum Ferieland

Loading...

En härlig semester på västra Jylland

Tänk att vakna upp i ett semesterhus i Jegum Ferieland, äta en god frukost i trädgården och göra upp planer inför dagen. Kanske väljer ni att koppla av i er egen trädgård, strosa omkring i stadskärnan eller testa på roliga aktiviteter som minigolf och tennis. Genom att hyra stuga i Jegum Ferieland får du också chans att besöka några av Västjyllands stränder. Åk till Henne Strand för att svalka dig i Nordsjön, lapa sol på stranden eller bygga sandslott med barnen.

Från en av NOVASOls stugor i Jegum Ferieland får du också en bra bas för att utforska Västjylland. Åk till Esbjerg för att besöka stadens många museer som till exempel Fiskeri- och sjöfartsmuseet eller Esbjergs lekland. Ska du hyra stuga på västra Jylland, kan du även besöka Jyllands Park zoo eller Spöttrup borg.

Boka boende i Jegum Ferieland

Blev du intresserad av att hyra stuga på västra Jylland, kan du boka en av NOVASOLs stugor i Jegum Ferieland. NOVASOL är Sveriges största stugförmedlare av kvalitetssäkrade semesterhus och kan erbjuda ett härligt utbud stugor. I vårt sortiment finns allt mellan enkelt inredda stugor i Jegum Ferieland till charmiga lägenheter och storslagna semesterhus med till exempel Spa-avdelning. Att hyra stuga i Jegum Ferieland är ett bekvämt sätt att utforska Danmark på. Alla våra stugor på Västjylland har tillgång till eget kök så att du kan njuta av samma standard som hemma. Boka stuga i Jegum Ferieland online eller över telefon. Välkommen!