Stugor i Bjerregård

Drömmer du om sol och bad under semester? Då ska du hyra stuga i Bjerregård. I en av NOVASOLs stugor i området får du och din familj många sköna stunder på stranden. Här nedan kan du läsa mer om vad du kan vänta dig om du hyr semesterhus i Bjerregård.

Bjerregård ligger söder om Hvide Sande och är ett semesterparadis med vackra stränder, böljande sanddynor och svalkande vågor. Semesterorten ligger på en landtunga mitt emellan Nordsjön och Ringköbing Fjord. Ska du hyra stuga i Bjerregård får du många stränder att välja mellan. Får du nog av sol och strand under vistelsen i ditt semesterhus i Bjerregård, ligger den trevliga staden Ringköping i närheten med charmiga gator, mysiga kaféer och spännande butiker.

Upplev Bjerregård nära Hvide Sande

Populära semesterhus i Bjerregård

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Bjerregård

Loading...

Semesterhus med pool i Bjerregård

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Bjerregård

Loading...

Sol, bad och lek i Danmark

Vakna utvilad, ät frukost på terrassen och titta ut över sanddynorna. Du behöver inte åka långt för att kunna se fram emot en skön semester, det räcker att hyra en av NOVASOLs stugor på Västjylland. Promenera ned till stranden där du kan se fram emot en hel dag av soldyrkan, läsning, lek och svalkande dopp. Vid Ringköbing Fjord finns även många ställen där du kan testa på vindsurfing.

Tycker du om att fiska, är det en bra idé att hyra stuga i Bjerregård. På NOVASOLs hemsida kan du söka efter våra stugor på Västjylland som är speciellt utrustade för fiskeentusiaster. Stugorna har bland annat tillgång till båt och fiskrensningsplats. Följer barnen med på resan, rekommenderas en tur till Legoland där de kan se fram emot många timmars lek och spännande åkattraktioner.

Välkommen till en erfaren stugförmedlare

Hos NOVASOL kan du hitta semesterhus i Bjerregård i alla storlekar och prisklasser. Vi har funnits i Danmark sedan 1968 och har ett härligt utbud av stugor i Bjerregård. NOVASOL erbjuder semesterbostäder i alla prisklasser och storlekar, och här på hemsidan kan du hitta ditt drömhus bland alla våra stugor i Bjerregård. Det enklaste sättet att hyra stuga i Bjerregård är att boka via vår hemsida, annars kan du ringa vår kundtjänst för mer personlig hjälp. Varmt välkommen till NOVASOL när du vill hyra en av våra härliga stugor i Bjerregård!