Stugor vid Henne strand

Här i Henne Strand som är ett av de mest efterfrågade semesterområdena i Danmark, kan NOVASOL erbjuda ett stort urval av semesterhus och stugor. Området har allt från breda, vita sandstränder, stora klitområden, skog och hedar till en mängd utflykts- och aktivitetsmöjligheter. I närliggande Henne finns dessutom en av områdets mest välbesökta golfbanor sida vid sida med en ponnyuthyrning, ljusstöperi, glasblåseri, antikvitetshandlare och mycket mer.

Strandbild från Västjylland

Populära semesterhus i Henne

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Henne

Loading...

Semesterhus med pool i Henne

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Henne

Loading...

Havet utanför dörren

Genom att hyra stuga vid Henne strand får du havet alldeles utanför dörren och en av Europas finaste stränder bara några steg bort. Stranden har blå flagg som signalerar hög vattenkvalitet och god service och säkerhet. Med ett semesterhus vid Henne strand får hela familjen möjligheten att förgylla semestern, självklart med många olika vatten- och strandaktiviteter, vattenland och golf men också utflykter och cykeläventyr i vacker natur.

Området runt våra stugor i Houstrup består först och främst av skogs- och planteringsområden med oanade möjligheter till vandring och cykling. Mellan stranden och semesterhusområdet finns ett stort fredat hed- och klitområde. Det är den perfekta platsen för alla som tycker om långpromenader i den vackra, orörda naturen. Genom att hyra stuga i Houstrup har du även nära till Blåbjerg, nyminde Klitplantage, Danmarks högsta klit som du absolut borde besöka. Här har du en enastående utsikt!

Även den kulturintresserade har hittat rätt på Västjylland, här finns många museer och sevärdheter från tidig forntid och genom hela historien. Har du tur kan du hitta vacker bärnsten längs stränderna, en mycket uppskattad souvenir! En semester i Houstrup låter hela familjen njuta av både avkoppling och motion i fantastisk miljö!

Välkommen att boka din stuga hos NOVASOL

Välkommen till NOVASOL för att hyra semesterhus i Houstrup eller vid Henne strand! Vi har en uppsjö av semesterbostäder i nästan hela Europa och du hittar toppmoderna villor med alla bekvämligheter, pool och aktivitetsrum hos oss men också enklare stugor i fantastisk natur. Hos oss kan du söka bland alla våra semesterhus i Europa och du kan också boka ditt drömhus direkt här på hemsidan.

Hyr en av våra stugor på Västjylland i till exempel som utgångpunkt för en lyckad semester!