Stugor i Årgab

Årgab ligger praktiskt taget mitt på stranden och är ett perfekt mål för en badsemester i Danmark. Hyr ett av NOVASOLs härliga semesterhus vid Ringköbing Fjord och njut av solen i Årgab. NOVASOL har fina bostäder att erbjuda om du vill hyra stuga på västjylland.

Årgab ligger precis söder om Hvide Sande vilket garanterar dig massor av sol, sanddynor, stränder och härligt badvatten. Med dess läge mitt på landtungan Holmsland Klit kan du själv välja om du vill bada i Nordsjöns vilda vågor eller i den mer barnvänliga Ringköbingfjorden. Bor du i en av NOVASOLs stugor i Årgab får du även en bra bas för spännande utflykter på västjylland.

Stuga i Årgab att hyra

Populära semesterhus i Årgab

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Årgab

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Årgab

Loading...

Sommar och sol på västjylland

Att hyra stuga i Årgab är ett bra val om du vill njuta av sol och bad i sommar. Bor du i en av NOVASOLs stugor i området kan du tillbringa dagarna på stranden med att lapa sol, läsa en god bok eller bygga sandslott med barnen. Ringköbingfjorden som ligger nära Årgab är ett av Europas bästa och mest populära ställen för vindsurfing.

Att hyra stuga i Årgab är också en bra utgångspunkt om du vill se mer av västjylland under semestern. Ta en tur till Esbjerg för att besöka fiskeri- och sjöfartmuseet eller njut av utsikten från toppen av det gamla vattentornet. Eller varför inte åka till barnens favoritplats, Legoland?

Njut av Årgab strand

Boka din stuga i Årgab

NOVASOL har många års erfarenhet av stugförmedling och vi är mycket stolta över vårt utbud av semesterhus på Västjylland. Våra stugor ägs  i regel av privatpersoner och det gör att vi kan erbjuda ett personligt semesterhem där du får chansen att semestra precis som danskarna själva. Ska du hyra stuga i Årgab kan du se fram emot en bekväm vistelse eftersom alla våra semesterhus i Årgab har eget kök.

Att hyra stuga på västjylland är enkelt och säkert. På NOVASOLs hemsida kan du boka semesterhus i Årgab direkt, annars kan du ringa vår kundtjänst för mer personlig service. Alla våra stugor är handplockade av kunniga representanter och besiktas regelbundet. Genom att hyra stuga i Årgab via NOVASOL ingår även ett trygghetspaket med ett grundläggande avbeställningsskydd. Välkommen!