Stugor i Vejlby Klit

Vejby Klit är ett mycket populärt semsterhus- och stugområde i västra Jylland dit många återvänder år efter år för en fantastisk semester. Naturligtvis har NOVASOL såväl semesterhus som stugor i Vejlby Klit!

Semester vid havet i Vejlby Klit

Populära semesterhus i Vejlby

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Vejlby

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Vejlby

Loading...

Strandnära med avkoppling

Vejlby Klit ligger med fantastiskt läge alldeles vid stranden och utsikten från klitterna över Nordsjön är enastående vacker. Genom att hyra stuga i Vejlby Klit kommer du alldeles inpå havet och den underbara naturen, du kan ströva längs sandstränderna i din egen takt och utan att behöva passa några tider och du kan utforska detta vackra område både till fots och med cykel.

Stranden, alldeles i närheten av våra stugor i Vejlby Klit lämpar sig utomordentligt till många aktiviteter, kustfisket är mycket bra och du kan också hyra båt för att ta dig ut till djupare vatten och större fångster. Dessutom finns alldeles i närheten även insjöar och andra fiskemöjligheter som du kommer nära genom att hyra stuga i Vejlby Klit. Stranden bjuder in till sol och bad och erbjuder fina möjligheter att prova på surfing och vindsurfing, men också mer rofyllda upplevelser som att leta efter bärnsten. Den orörda naturen ger området från Fjand till Vejlby Klit och Vrist stora aktivitets möjligheter. Här finns hav och kilometervis med breda sandstränder, klit- och skogsområden, fågelreservat, byar och fiskestäder.

Semester i Vejlby i valfri takt

Hela detta vackra område bjuder på en mängd upplevelser som du bäst njuter av med en av våra stugor i Vejlby Klit, där du har en lugn utgångspunkt för alla äventyr. Området bjuder på härliga vandringsleder och cykelvägar som låter dig kombinera avkoppling med motion, samtidigt som du miljövänligt tar dig runt mellan alla upplevelser. Det finns såväl butiker som affär och grill/bar i närheten när du vill hyra stuga i Vejlby Klit.

När du bor i en av våra stugor på västjylland har du också nära till flera orter och städer, Lemvig och Holstebro exempelvis och om du vill besöka Ringköping tar det bara runt en halvtimme med bil. I Holmsland Klit och Ringköbing-området finns det alltid massor av spännande erbjudanden för hela familjen.

Vällkommen till NOVASOL för att hyra stuga eller semesterhus i Vejlby Klit!