Hyra hus i Ho, Danmark

Välkommen att hyra hus i Ho för din nästa semester i ett boende på danska västkusten. Våra stugor i Ho omges av naturen, av lite skog och grönska. Själva byn är liten, med fina bevarade hus och ett centrum med kyrka och värdshus. 

Ho ligger vackert beläget intill Ho bugt och de öppna ängarna är hem för en spännande flora och fauna. Nära där hittar du fantastisk natur i de fredade Hodynerna och på halvön Skallingen, som också skyddas, där den vackraste vita sandstranden väntar på er. 

Om du vill shoppa lite eller äta ute, är Blåvand bara några minuters bilresa från Ho. Ho är platsen att hyra hus på Västjylland om du älskar den vackra västjylländska naturen och de fina stränderna.

Ett semesterhus i Ho, Danmark

Populära semesterhus i Ho

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Ho

Loading...

Semesterhus med pool i Ho

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Ho

Loading...

Stränder kring ditt semesterhus

För många som väljer att hyra hus på Västjyllands kust är det ofta de många vackra stränderna som lockar. När du hyr semesterhus i Ho är du nära havet och stranden och den vackra Nordsjön.

Høje Knolde Strand på Skallingen: Härlig bred sandstrand. Parkering kort avstånd från stranden. Det är inte tillåtet att ta med hundar på stranden.

Hvidbjerg Strand: Sandstrand i härligt söderläge, ligger mellan Blåvand och Ho.

Blåvand Strand: Lång bred, vit sandstrand med blått flagg. Särskilt den södra delen av stranden är mycket barnvänlig på grund av Horns Rev, som nästan bildar en lagun. Bilar tillåts ej på stranden, men det finns flera parkeringsplatser längs stranden.

Semester nära strand i Ho, Danmark

Aktiviteter i Ho

Området är perfekt för vandring! På halvön Skallingen kan man se sälar på klipporna på udden, längs vägen kan du också njuta av en härlig utsikt över Fanö. Det finns ett rikt fågelliv här, eftersom många flyttfåglar använder Skallingen som viloplats. 

Området är vilt och otämjt - här upplever du äkta natur. Om det har stormat, håll utkik på stranden, har du tur kan du hitta bärnsten! 

Det finns möjlighet att delta i guidade turer på Skallingen eller ta en traktor till Skallingen och Langli, som är en skyddad ö mitt i Hos bukt. Observera att hundar inte är tillåtna, på grund av fågellivet. 

I Ho dynerna och plantagerna runt om leder markerade vandrings- och cykelvägar dig genom den vackra landsbygden. I Ho finns också en fin 18-håls golfbana och vid Ho-semestercentret finns flera bowlingbanor. 

Flyg med drake, åk på fisketur eller ta en underbar promenad på stranden och njut av solnedgången. Det finns otaliga aktiviteter i området, det svåra är vilken att välja.

Ett hus att hyra i Ho på Västjylland

Sevärdheter och attraktioner i närheten

Tirpitz museum i Blåvand är en attraktion i världsklass. Det nybyggda museet, som ligger i sanddynerna och en övergiven bunker, berättar om det tyska kustförsvaret under ockupationen på ett nytt och spännande sätt. 

I själva Ho kan du uppleva den gamla kyrkan från 1500-talet och varje år hålls den berömda fårmarknaden på Skallingen. Ta en tur till Blåvand fyr och njut av den fantastiska utsikten. Runt fyren hittar du flera bunkrar från andra världskriget. På Blåvand Museum kan du gå i historiens fotspår och utforska livet i området genom olika tider.

Lite längre bort väntar många spännande upplevelser. Det skyddade fågelreservatet Tippern ligger längst ner på Ringköbing Fjord och är ett måste för fågelskådare. Här finns både avelsområden och viloplats för flyttfåglar. 

En helt annan typ av attraktion är Legoland, som ligger bara 75 km bort från Ho. Här erbjuds många upplevelser för både barn och vuxna. Nära LEGOLAND hittar du Givskud Zoo där du kan möta mer än 1000 djur från hela världen.

Butiker och restauranger nära Ho

Det finns flera stormarknader och ett utbud av klädes- och souvenirbutiker i Blåvand. Om du letar efter ett mer internationellt urval lönar det sig att åka till Esbjerg, där stadens mysiga centrum innehåller många intressanta affärer och kaféer. Här hittar du också Väst Jyllands största köpcentrum, Broen. Både i Blåvand och Esbjerg kan du välja mellan restauranger i olika prisklasser och flera mysiga kaféer. Det finns inte så mycket nattliv i Blåvand, så om dansskorna ska på, ska ni till Esbjerg. Här finns också ett brett utbud av pubar och barer.

När du hyr ett semesterhus i Ho, bor du mitt i naturen med många spännande utflykter och sevärdheter alldeles runt hörnet. Du bor också nära våra semesterhus i Blåvand.

Välkommen att hyra hus för din semester i västra Danmark

Ett semesterhus i Danmark handlar om närvaro och gemenskap med dem du älskar. Många väljer att hyra hus i Danmark eftersom det ger bra förutsättningar för en semester med stor frihet att göra vad du vill. 

Våra semesterhus i Danmark är inte endast för sommarsemester. Största delen av semesterhusen är också lämpliga för semester på hösten och vintern. Passa på att hyra hus med inomhuspool, det uppskattas av hela familjen! I dessa semesterboenden blir de gråa höst- och vinterdagar istället varma baddagar med mycket kul för hela familjen. På NOVASOL hittar du ett stort urval av boende i Danmark. Så nu är det bara att bestämma vart nästa semester bär av och om det ska vara under sommar eller vinter!