Stugor i Söndervig

Långa sandstränder, glittrande hav och många aktivitetsmöjligheter - det är vad som väntar om du bokar semesterhus i Söndervig. Vill du ha ett stort urval av stugor i Söndervig har du kommit rätt. NOVASOL har förmedlat semesterhus på västjylland sedan slutet av 60-talet och hjälper dig gärna att hitta ditt drömhus.

Söndervig är en omtyckt badort längs Jyllands västkust. Orten är belägen mitt emellan Vesterhavet och Ringköbing Fjord – här finns många vackra stränder där du kan njuta av semestern på och även många aktiviteter som väntar. Så oavsett om du önskar en avkopplande semester eller en fartfylld vistelse i Danmark, är det en god idé att hyra stuga i Söndervig.

Semester vid havet med stuga i Söndervig

Populära semesterhus i Söndervig

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Söndervig

Loading...

Semesterhus med pool i Söndervig

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Söndervig

Loading...

En sommar med naturupplevelser och spännande aktiviteter

NOVASOLs stugor i området  är mycket populära. Har du någon gång hyrt semesterhus i Söndervig vet du varför. Här har du nära till långa sandstränder, ett stort aktivitetscenter med bowling, tennisbanor och lekland, samt det stora golfområdet norr om badorten. Söndervig är även ett paradis för fiskeentusiaster och fågelskådare som vill ha nära till vackra naturområden. I närheten av Söndervig finns till exempel fågelreservatet Tipperne där du kan följa fågellivet från anvisade platser.

Här behöver du aldrig ha tråkigt. Hyr du en av alla stugor i Söndervig så kan du se fram emot en livlig badort med mysiga kaféer, butiker som säljer konsthantverk och trevliga restauranger. Njut av semestern på stranden, bygg sandslott med barnen eller svalka dig i vågorna. Vill du trots allt ha miljöombyte, kan du köra till den anrika staden Ringköbing, en av Danmarks vackraste städer med kullerstensgator.

Ett klick från stugorna i Söndervig

Att hyra stuga är en bra utgångspunkt för en härlig semester. Vill du också bo i en av NOVASOLs stugor i Söndervig, kan du göra din bokning här på hemsidan eller ringa vår kundtjänst. Våra semesterhus i västjylland ägs av privatpersoner, vilket gör att du kan se fram emot en mer personlig semester. Att hyra stuga i Danmark är tryggt. Våra hyresobjekt är handplockade av NOVASOL och besiktas regelbundet. Välkommen till oss för att hyra stuga i Söndervig!

Njut av en skön semester i Söndervig