Stugor i Houstrup

Det alltmer populära semesterområdet Houstrup erbjuder fina möjligheter till en äkta drömsemester för hela familjen. Vi på NOVASOL kan nu erbjuda vackra semesterhus i Houstrup för att du ska kunna gestalta semestern helt som du vill och i din egen takt. Njut av stranden och solen vid ett av de mest populära semesterställena i Danmark – med en av NOVASOLs stugor i Houstrup.

NJut av strandliv med semesterhus i Houstrup

Populära semesterhus i Houstrup

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Houstrup

Loading...

Semesterhus med pool i Houstrup

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Houstrup

Loading...

Vackert område med sommarhus

Houstrup är ett vackert sommarhusområde som ligger lite avsides från Västerhavet, bland vackra sanddynor som området är fullt av. Här finns goda möjligheter till att koppla av och njuta av det vackra landskapet som genomkorsas av gång- och cylkelstigar, som gör att du förutom att slappna av och bara njuta också har mycket fina möjligheter till motion och aktivitet. Själva stranden är en bred sandstrand och mellan denna och semesterhusen sträcker sig ett vackert, fredat hed- och sandynelandskap.

Bland dynerna kan du njuta av havets bris, du kan prova att vindsurfa eller bara slappna av i solen. De vackra stränderna runt våra stugor i Houstrup är anpassade för hela familjen och är barnvänliga, avskilt finns också nudiststrand för den som vill sola hela kroppen. Även goda fiskemöjligheter väntar dig som vill hyra stuga i Houstrup.

Lätt att aktivera sig

Genom att hyra stuga i Houstrup får du också nära till många attraktioner, exempelvis Legoland och Seaside West för alla möjliga upplevelser för alla åldrar. Du har vattenlekland, bowling och en rad andra spännande aktiviteter alldeles utanför knuten. Även Ribe och vikingcenter ligger bara några mil bort för dig som vill uppleva den skandinaviska historiens kanske mest kända folk alldeles på nära håll.

Även goda shoppingmöjligheter finns i närheten och du kan gå ut i många trevliga byar och städer, besöka museer och caféer och naturligtvis också pubar och barer når du enkelt från våra stugor i Houstrup.

Boka ditt sommarboende i Houstrup hos NOVASOL

Hos NOVASOL glädjer vi oss åt att kunna erbjuda en rad exklusiva och välutrustade stugor på västra Jylland, bland annat i Houstrup. Hos oss hittar du många välutrustade, moderna villor med extra allt och även enklare stugor för dig som hellre vill ha absolut tystnad. Sök enkelt bland våra semesterhus på västra Jylland och boka ditt drömhus för nästa semester direkt online.

Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga i Houstrup!