Spännande område på Danmarks västkust

Hyr semesterhus vid Ringköbing Fjord! Genom att hyra stuga vid Ringköbing Fjord, får du många tillfällen att sola och bada, testa på spännande aktiviteter eller åka på mysiga utflykter. Stugförmedlaren NOVASOL har ett härligt utbud stugor på västra Jylland för uthyrning.

Landtungan som skiljer Ringköbing Fjord och Vesterhavet, sträcker sig från Bjerregård i söder till Årgab i norr och hör till ett av de mest spännande områdena på västkusten. Här, där hav och fjord möts, är naturens krafter oändliga och det är bara en av de saker som är så fascinerande med området. En annan fördel med att hyra en av alla stugor vid Ringköbing Fjord är alla utflyktsmöjligheter.

Nära till hav med stuga i Ringköbing Fjord

Populära semesterhus i Ringköbing

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Ringköbing

Loading...

Semesterhus med pool i Ringköbing

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Ringköbing

Loading...

En barnvänlig semester på västra Jylland

Den vackra och orörda naturen kombinerat med årstidernas skiftande färger är fantastisk. Ska du hyra stuga vid Ringköbing Fjord upplever du de långa stränderna vid Nordsjön, de mjuka sanddynerna och de svalkande vågorna vid Ringköbing Fjord. Med en av NOVASOLs stugor i området kan du också testa på många olika sorters aktiviteter. Ringköbing Fjord hör till ett av Europas bästa surfområden och nära havet finns härliga cykelstigar om du vill utforska västjylland från cykelsadeln.

Att hyra stuga i området är en mycket bra idé om barnen följer med på resan. Från en av NOVASOLs stugor vid Ringköbing Fjord får du nära till nöjesparken Legolands många attraktioner, kan se fram emot många timmars blöt lek i äventyrsbadet Lalandia eller träffa lejon, zebror och giraffer på Givskud zoo.

Hyr danska stugor direkt vid Ringköbing Fjord

Blev du sugen på att hyra stuga vid Ringköbing Fjord, kan du boka en av NOVASOLs stugor på västra Jylland. NOVASOL grundades i Danmark redan 1968 och har ett härligt utbud semesterhus vid Ringköbing Fjord med allt från enkelt inredda torp till mysiga lägenheter och exklusiva villor.

Genom att hyra en av NOVASOLs stugor här får du också en bekväm semester med barnen: vi har stugor med självhushåll så du kan laga mat eller värma välling när som helst under dygnet. Boka din Danmarksstuga här på hemsidan eller via vår kundtjänst - välkommen!