Stugor i Vejers

Vejers är en av Danmarks äldsta och mest populära badorter. Här hos NOVASOL hittar du många stugor i Vejers med omnejd som låter dig uppleva detta vackra område på egen hand, när du vill utan att behöva passa en massa tider, kort sagt, här kan du slappna av och fly vardagens stress fullständigt.

Badsemester med stuga i Vejers

Populära semesterhus i Vejers Strand

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Vejers Strand

Loading...

Semesterhus med pool i Vejers Strand

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Vejers Strand

Loading...

Strandnära Danmarksemester

Vejers är uppdelat i en sydstrand och en nordstrand som avskiljs av ett mindre vattendrag. Sydstranden används gärna av de badgäster som gärna vill ta bilen ända ner till vattnet – plats finns det så det räcker till på denna fantastiska sandstrand.

Genom att hyra stuga i Vejers har du samtidigt så nära till stranden att du sällan behöver använda bilen, varför inte förena nytta med nöje och cykla på de vackra vägarna istället. Stranden är lång och sanden mjuk, vattnet rent och barnvänligt och promenaderna längs bränningarna skänker lugn och ro som få andra upplevelser. Vejers strand passar dessutom utmärkt för drakflygning. Bakom klitterna ligger stugor och semesterhus i Vejers , den trevliga staden med flera butiker och restauranger.

Ta del av närområdet

Förutom stugor i Vejers hittar du i närheten också semesterhus i Söndervig, Grärup, Mosevrå och Sjelborg, vilket ytterligare öppnar för flera fina upplevelser och äventyr. Grärup ligger i ett naturskönt område bara några kilometer in i landet. Här finns en rad sevärdheter, aktiviteter, inköpsmöjligheter och matställen, som tillsammans gör Grärup till en attraktiv semesterort. Mosevrå ligger i natursköna omgivningar vid Ho Bugt och är en perfekt utgångspunkt för utflykter till områdets många sevärdheter och aktiviteter. Sjelbor ligger bara några få kilometer norr om Esbjerg. Beläget i lugna och natursköna omgivningar, men ändå nära till allt som kan behövas.

Boka din nästa semester vid Vejers Strand hos NOVASOL

Genom att hyra stuga i Vejers får du både avkoppling och upplevelser alldeles utanför knuten och många sevärdheter, museer och aktiviteter inom bekväma avstånd. Här, hos NOVASOL hittar du många olika stugor på västra Jylland och semesterhus över hela Danmark och större delen av Europa. Passa på att hyra stuga i Vejers på Danmarks väskust som utgångspunkt för en lyckad semester!