Stugor i Klegod

Ferienhäuser Klegod-Westjütland - Dänemark

Stugor i Klegod

Drömmer du om kluckande vågor, solsken och mjuka sanddyner? Då ska du hyra stuga i Klegod. Med ett semesterhus i Klegod får du alla ingredienser till en härlig semester. NOVASOL är en av Sveriges största stugförmedlare och har stugor på västjylland för alla smaker.

Klegod ligger längs den 35 kilometer långa och mycket vackra sanddynan Holmsland Klit. Här kan du koppla bort vardagsstressen och njuta av semestern. Ska du hyra stuga i Klegod får du nära till långa badstränder och härliga stigar som är perfekta för vandrings- eller cykelturer. Dessutom ligger NOVASOLs stugor i området som regel nära det berömda fågelreservatet Tipperne.

Populära semesterhus i Klegod

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Klegod

Loading...

Semesterhus med pool i Klegod

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Klegod

Loading...

Upplev västra Jylland under semestern

Det finns få ställen i landet där man upplever en så spännande natur som i Klegod. Här ligger fjorden på den ena sidan och havet på den andra - endast skilda av höga sanddynor. Bor du i en av NOVASOLs stugor i Klegod får du många möjligheter till sol och bad. Njut av värmen på sanddynorna, bygg sandslott med barnen och svalka dig i vågorna. Med ett semesterhus i Klegod finns även chans att testa på olika vattensporter som till exempel vindsurfing eller vattenskidor.

Tröttnar du på strandlivet finns mycket annat att göra på västjylland. Genom att hyra stuga i Klegod kan du till exempel besöka det internationellt kända fågelreservatet Tipperne som är en av Nordeuropas viktigaste rast- och häckningsplatser för fåglar. Från anvisade platser kan du följa fåglarnas liv med kikare - en säker hit för lite större barn. Från en av NOVASOLs stugor i Klegod kan du även ta en dagstur till nöjesparken Legoland eller djurparken Givskud zoo.

Semestra vid sanddynerna i Klegod

Det finns många fördelar med att hyra stuga hos NOVASOL. Alla våra stugor på västjylland har tillgång till kök, vilket gör semestern så mycket enklare. Här på hemsidan kan du ta en närmare titt på våra stugor i Klegod och även boka. Har du frågor om att till exempel hyra stuga i Klegod, är du varmt välkommen att ringa NOVASOLs kundtjänst. Vi kan berätta mer om vad det innebär att hyra stuga i Danmark och hjälpa dig med praktiska detaljer kring boendet.