Danmarksemester med gott om aktivitetsmöjligheter

Prova att hyra stuga i Bork Havn för nästa semester, ett område vid Ringköbing Fjord som blir allt mer populärt bland semestergästerna. Här finns utmärkta utsikter för att även du ska kunna njuta av en riktigt härlig semester med allt det fina som Danmark kan erbjuda.

Testa vindsurfing när du hyr semesterhus i Bork Havn

Populära semesterhus i Bork Havn

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Bork Havn

Loading...

Semesterhus med pool i Bork Havn

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Bork Havn

Loading...

För både vindsurfaren och barnfamiljen

Med någon av våra stugor i Bork Havn vid Ringköbing Fjord har du verkligen hittat windsurfarnas ”eldorado”, här är både vind och strömförhållandena är mycket fördelaktiga för att snabbt susa fram på vågorna. Längs hela fjorden finns det finfina möjligheter att bada. Stränderna är inte fullt så breda som ute på västkusten och vattnet är ofta relativt grunt, med ganska få strömmar som är mycket begränsade inne vid stranden. Att hyra stuga i Bork Havn är därför mycket passande för att ta med barn, här är den perfekta badplatsen för barn.

Upplev närområdet kring Bork Havn

Hela området runt våra stugor i Bork Havn erbjuder åtskilligt med aktiviteter och sevärdheter som bland annat sportfiske, segling och golf. Sportfisket i detta vackra område är mycket bra och variationen av salthalt i fjorden, där sötvatten rinner till från Skjernån som blandas med saltvatten från havet, gör att du kan fånga både gäddor, abborrar och torsk och andra saltvattensfiskar här, beroende på var i fjorden du fiskar. Därtill kan du njuta av en riktigt härlig natur när du bor i något av våra semesterhus i Bork Havn.

Du som bor i någon av våra stugor i Bork Havn har också möjligheten att gå på fågelsafari då området här är känt för att vara ett av Europas viktigaste fågelreservat.

För dig som är historieintresserad finns också möjlighet att uppleva vikingatiden och åka i en drakskepp i Bork Vikingahamn, alldeles i närheten om du bestämt dig att hyra stuga i Bork Havn med omnejd, och du kan uppleva hur vikingarna med all sannolikhet en gång levde.

Hitta ditt nästa semesterhus hos NOVASOL

Här hos NOVASOL hittar du en stor variation av stugor i Bork Havn och semesterhus i övriga Danmark och över nästan hela Europa. Vi har såväl riktiga lyxhus och moderna villor men också enklare stugor och lägenheter i vårt utbud och du kan enkelt söka efter just ditt drömhus och boka direkt online. Naturligtvis är du också välkommen att kontakta oss om du vill ha hjälp.

Välkommen till NOVASOL för att hyra semesterhus på Västjylland för en lyckad semester!