Hyra stuga i Motala

Att hyra stuga i Motala, Östergötland, är perfekt för dig som vill njuta av ett idylliskt friluftsliv under semestern, men ändå ha nära till allt.

Här kan du njuta av en härlig vistelse med nära till vattnet och naturen.

Motala är den tredje största staden i Östergötland och ligger vid Göta Kanal och Motala Ström.

Vättern nära Motala

Populära semesterhus i Motala

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Motala

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Motala

Loading...

Sjöstaden Motala

I Motala finns det något att se och uppleva för alla, både på fastlandet och på sjön. Upplev Vättern, Sveriges näst största sjö, på bästa sätt genom att hyra en båt och åk ut på böljan blå. Båtar kan hyras i Motala för att bara njuta av vattnet, fiska eller för att ha som färdmedel på semestern. Motala är beläget mellan Vättern och Boren, och båda sjöarna är värda ett besök under semestern.

Väljer ni att hyra stuga i Motala för semestern, har ni aldrig långt till vatten, därför kallas Motala sjöstaden. Här finns det möjlighet att sola, segla, fiska och vindsurfa på semestern.

Eller varför inte ta en joggingtur på stränderna? Badplatser och stränder finns det gott om i området, både kilometerlånga sandstränder och klippbad, så passa på att hinna med några uppfriskande dopp på semestern. 

För den som inte vill spendera semestern i vattnet finns det gott om alternativ på land också. Passa på att hyra stuga i Motala när Vätternrundan äger rum och njut av den myllrande folkfesten som märks av i hela staden. Motala är både start och mål för Vätternrundan, ett av världens största cykellopp. 

I området finns också vandringsleder för den som vill uppleva den grönskande naturen och landskapet på semestern. Vandra längs Östgötaleden eller besök någon av de flera naturreservaten som finns i området.

Shopping, mat och aktiviteter

Motala stad erbjuder ett brett utbud av shopping, allt från lokala mindre butiker till mer välkända kedjor finns att tillgå.

Ett antal restauranger och caféer finns i staden. Missa inte att fika på någon av stadens mysigaste caféer, det finns många att välja mellan alldeles vid hamnen där man kan njuta av utsikten. 

Staden rymmer också många fascinerande museum, missa inte t.ex. ett besök på Charlottenborgs slott på semestern. För familjens minsta finns det flera roliga lekplatser och lekland i staden där härliga semesterdagar kan spenderas.

Varför hyra en stuga i Motala med omnejd hos NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Ni bokar enkelt nästa semesterboende direkt här via vår hemsida och anpassar enkelt sökningen efter stugor med hjälp av våra sökkriterier. 

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Östergötland, ni hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Motala med omnejd hos NOVASOL.När ni har bestämt er för en av våra stugor i Motala kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!