Hyra stuga Ödeshög

På Vätterns östra kustsida finner du den lilla orten Ödeshög i landskapet Östergötland och Östergötlands län.

Hyr en stuga eller sommarstuga och kom bort ifrån stress och vardag.

Ta med familjen eller vännerna, spela spel och grilla om kvällarna. Skapa minnen tillsammans att bära med er under lång tid.

Ni bor dessutom tätt på vattnet och det finns ett antal intressanta städer i regionen som alla är värda ett besök.

Men det finns också många upplevelser att ta del av som är tillgängliga i området tätt på er. Är ni sugna på bad och vädret tillåter eller gillar du att fiska så finns det gott om platser runt Vättern att stanna till vid. Både för bad och fiske. Kanske också för att paddla kanot om ni gillar det?

Om ni blir sugna på att se mer av Östergötland finner ni alla våra stugor i området här!

Skulle ni vilja se mer av Småland som också ligger tätt på Ödeshög så finner ni alla våra stugor i Småland här!

Hyra stuga Ödeshög

Populära semesterhus i Ödeshög

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Ödeshög

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Ödeshög

Loading...

Hyra sommarstuga i Ödeshög med omnejd

Ett annat utflyktsmål som finns i närheten när ni hyr stuga i Ödeshög är Vadstena. Här finns massvis av intressant historia i form av det kända klostret och Vadstena slott. Slottet ligger mycket vackert intill Vättern och det anordnas flera olika typer av guidade turer beroende på vad ni vill veta mer om.

Klostret har också visningar och olika intressanta utställningar som är tillgängliga för allmänheten att ta del av.

Ni ska kanske inte heller missa ett besök i Gränna för den sockersugna. Här kan ni få smaka på färska polkagrisar och se hur de tillverkas. Det är en fröjd för ögat. Ta också en tur till Visingsö när ni ändå befinner er i området.

Blir ni sugna på att besöka några städer i regionen så kommer ni både till Linköping och Jönköping på under timmen från Ödeshög med bil. De båda städerna är värda ett besök och är perfekta utflykter.

Jönköping ligger längs utmed Vätterns kust och staden har gott om shopping samt mysiga restauranger att besöka. Perfekt om någon i sällskapet behöver lite puls under er vistelse.

Universitetsstaden Linköping är en stad full av liv. Vill du testa något äventyrligt såsom Wakeboard i en specifik park eller en läskig höghöjdsbana så ta er hit och gör något ni tidigare inte upplevt.

Hyra stuga Ödeshög

Varför hyra en stuga i Ödeshög med omnejd hos NOVASOL?

Vi erbjuder flera semesterboenden i området kring Ödeshög och över nästan hela Sverige.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i sortimentet, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Ödeshög med NOVASOL.

När ni har bestämt er för att hyra boende i Ödeshög med omnejd kan ni enkelt göra er bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen till att hyra stuga i Ödeshög!