Hyra stuga Kinda

Välkommen att hyra stuga i Kinda tillsammans med NOVASOL.

Östergötland har en hel del roliga upplevelser att erbjuda och speciellt under sommaren.I Kinda bor ni ofta mycket idylliskt, nära natur, tätt på grönska och skog. En hel del röda hus med vita knutar och lantligt, på bästa möjliga vis! 

Det finns mängder av sjöar i området runtom Kinda och är därför perfekt om ni behöver svalka av er eller gillar att fiska. Se bara till att ha styr på fiskekort om detta är nödvändigt.

Flera av våra stugor ligger just tätt på vattnet, vilket också bidrar till en skön semesterkänsla. Det går att spendera många timmar vid sjön och att bara kunna njuta av den fridfulla naturen. Kisa är centralort i Kinda kommun.

På grund av närheten till just naturen så finns det många möjligheter med detta. Vandring, cykling och löpning är några av de saker som många gillar att underhålla sig med och kanske främst på semestern när det äntligen finns gott om tid till detta.

A family with their dog enjoying dinner outside during a stay in a holiday home

Populära semesterhus i Kinda

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Kinda

Loading...

Stugor i Kinda och Östergötland

Från Kinda och Östergötland har ni ett flertal möjligheter till att uppleva olika aktiviteter och sevärdheter. Vill ni shoppa, uppleva kultur eller gå på restaurang så är Linköping ett ypperligt alternativ. Hit kommer ni enkelt med bil och från Kisa tar det ca. 50 minuter.

Här kan ni också besöka flygvapen museet och kika närmare på Sveriges flygvapen och dess historia. Missa inte heller att titta lite närmare på den ståtliga domkyrkan.Att lämna stugan och få lite puls, att bara vandra runt i staden och inspireras av nya miljöer är en viktig del av en skön semester.

Ni har dessutom nära till Vimmerby och Astrid Lindgrens värld. Om ni har barn som är intresserade av Astrids alla fantastiska karaktärer så kommer ni inte bli besvikna. Under sommaren kan ni uppleva olika teater föreställningar med Pippi och Emil och många andra från hennes fantastiska böcker.

Varför hyra en stuga i Kinda med omnejd hos NOVASOL?

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor i hela 19 länder runtom i Europa och Sverige.

Vill du se mer av Östergötland så glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Östergötland, du hittar dem här!

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr boende i Kinda med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Kinda kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen!