Stugor i Sankt Anna

Att hyra stuga i Sankt Anna, Östergötland, är perfekt för dig som vill njuta av ett idylliskt skärgårdsliv under semestern. Här kan du njuta av en härlig friluftsemester nära till havet och naturen för att verkligen se till att koppla av. 

För att hyra stuga i Sankt Anna är du välkommen att se vårt utbud här på hemsidan. Samtliga stugor har besökts av vår egen personal innan de gjorts tillgängliga för uthyrning. Dessutom ingår alltid vårt trygghetspaket när du bokar direkt med oss. Du kan boka ditt boende i Sankt Annas skärgård direkt online eller genom att ringa till oss. Våra duktiga medarbetare hjälper dig gärna om du har några frågor, eller vill ha hjälp med att boka.

Sankt Annas skärgård

Populära semesterhus i Sankt Anna

Loading...

Skärgårdsidyll i Sankt Anna

I Sankt Anna finns det något att se och uppleva för alla, både på fastlandet och i skärgården. Upplev Östergötlands skärgård på bästa sätt genom att hyra en båt  och åk till någon av de tusentals öar som hör till området. Hyr en båt enkelt i området för att bara njuta av havet, fiska eller för att ha som perfekt färdmedel på semestern.  I området kan också kajak hyras för att enkelt paddla dig genom skärgårdsidyllen i lugn och ro. Badplatser finns det gott om i området, både strand och klippbad, så passa på att ta ett uppfriskande dopp på semestern. Bada, sola och njut av en härlig glass, eller strosa ner till hamnen och bara njut av att titta på alla förbipasserande båtar. För den fiskesugne finns det fiskeområden både till havs eller i områdets sjöar att nyttja. 

Upptäck Östergötlands varierande och spännande natur genom att vandra någon av områdets vandringsleder. På Östgötaledens olika sträckor vandrar du genom skog, slättlandskap och skärgård. Perfekt för den som vill uppleva den vackra naturen och landskapet i Sankt Anna och närområdena.

Stuga nära havet i Sankt Anna skärgård

Upptäck området under semestern

I Sankt Anna finns det mesta som behövs under semestern både inom handel och tjänster. I området finns också ett litet utbud av olika restauranger, perfekta för en utekväll på semestern.

För den som vill ha ett större utbud av shopping av restauranger, hittar detta i närliggande Norrköping, som är endast cirka 45 kilometer bort, ett perfekt utflyktsmål över dagen. Passa på att besöka Slottsruinen Stegeborg på vägen, som ligger vid viken Slätbaken, en vacker och ståtlig slottsruin som daterar tillbaks till 1200-talet.

Boka boende i Sankt Anna och skärgården

Upplev skärgårdslivet på bästa sätt genom att hyra stuga i Sankt Anna. Du bokar enkelt direkt här via vår hemsida, och anpassar enkelt sökningen efter stugor med hjälp av våra sökkriterier. Detta så att du hittar rätt stuga som passar just för dig och ditt resesällskap för semestern. Sankt Anna och skärgården är bara en del av vårt kompletta utbud av stugor i Östergötland. Här finner du ett brett utbud av semesterbostäder för din nästa semester. NOVASOL har arbetat med stugförmedling sedan 1968 och kan idag erbjuda stugor för uthyrning över hela Sverige. Bland annat, finner du stuguthyrning i Sankt Annas skärgård för din semester. Välkommen till NOVASOL för att hyra stugor i Sankt Anna och skärgården!