Stugor vid Sommen

Boka en av våra stugor vid sommen för en avkopplande och sjönära semester med människor du älskar.  Sommen är en av Sveriges större sjöar med sina 132 km² och en av Sveriges vackraste sådana, utan tvekan. Sjöns näringsfattiga vatten är mycket klart och dess stora variation i djup och näringsstatus ger den en unik flora och fauna.

Att hyra stuga vid Sommen tar er rakt in till hjärtat av en fantastisk natur. Ni kan enkelt boka boende direkt online men vi är också redo att hjälpa till om ni hellre vill ringa till oss.

Använd gärna vår funktion för filtrering för att hitta en stuga som passar just er. Bland annat kan ni välja hur nära sjön boendet ska ligga, eller hur många personer semesterbostaden ska kunna ta emot.

Vackra sjön Sommen

Populära semesterhus i Sommen

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Sommen

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Sommen

Loading...

Stugor vid Sommen för den som älskar fiske

Gäddor och vackra gösar utlovar oförglömliga ögonblick. Här simmar även den för Sommen unika Sommenrödingen, en vacker laxfisk som kan väga över 10 kg. Sommen håller även många andra arter som Abborre, Öring och Lake och erbjuder ett fint fiske året om.

Flera av våra stugor vid Sommen erbjuder även båt och hjälp med fiske och utgör en utmärkt utgångspunkt för fiskeäventyren.

Några av våra stugor har båt som kan hyras medan det ingår till andra boenden. Ni ser exakt vad som gäller för varje boende på respektive objektpresentation.

Kom samtidigt ihåg att alltid kolla upp vilka regler som gäller för fiske och båt under den period som ni reser i innan ni beger er ut på fisketur.

Även på vintern är det trevligt att hyra stuga vid Sommen. Mys därhemma i stugan och ha närhet till naturen precis utanför dörren. Är ni vana vid att åka skridskor på sjöar  så kan det vara riktigt fröjdfullt att glida runt bland alla öar på skridskor när isen håller.

Stugor Sommen

Aktiviteter och avkoppling i vacker natur

Är ni mer intresserade av skog, mark och äventyr så har ni absolut kommit rätt. I området runt Sommen är naturen mycket vacker och bjuder in till många härliga aktiviteter och upplevelser.

Kanske vill ni ta en ångbåtstur på ett av de sista vedeldade ång-skeppen i Sverige eller passa på att hyra en cykel och upptäcka de sagolika vägarna längs cykellederna runt sjön.

Ni kan även paddla kanot eller kajak, ett avslappnande och tyst sätt att uppleva Sommen, som för dig mycket nära djur och natur. Genom att hyra stuga vid Sommen får ni även nära till Tranås som är en vacker liten stad.

I området hittar ni även många historiska platser såsom Gripenbergs slott med sitt omfattande gårdsmuseum och flera fornlämningar som är värda ett besök.

Välkommen att hyra stuga vid Sommen med NOVASOL

Vi har lång erfarenhet av stuguthyrning och erbjuder god service och trygghet. Vi har ett stort urval av stugor i Sverige och kan erbjuda något för alla. 

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa just trygghet hos våra kunder. Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Östergötland, du hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga vid Sommen hos NOVASOL.

Hos oss kan ni enkelt hyra stuga vid Sommen, villa i Sydsverige eller ett timmerhus i Fjällen, alltid med samma trygghet.

Välkommen!