Stugor i Norrköping

Vill du hyra stuga i eller nära till Norrköping är du välkommen till oss på NOVASOL! Norrköping är en stad som erbjuder allt ni behöver under semestern och lite till. Ni bor nästan alltid nära havet och staden erbjuder båda shopping och restauranger. Ni har ett flertal utflykter att planera och att se fram emot. Både djurpark och huvudstaden är två riktigt goda utflykter.

Norrköping bjuder på en fantastisk skärgård varifrån man kan ta sig ut till bland annat badholmarna som är ett populärt tillhåll under sommaren.

Badholmarna ligger i Arkösund cirka 55 kilometer från Norrköpings centrum. Ytterligare 10 minuter sydost om Arkösund ligger Kopparholmarna med vandringsmöjligheter i härlig natur. Med havsbad från både klippor och strand.

Ferienhäuser in Norrköping

Populära semesterhus i Norrköping

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Norrköping

Loading...

Semesterhus med öppen spis i Norrköping

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Norrköping

Loading...

Upptäck flera av stadens aktiviteter

Om du går i tankar på att hyra någon av våra stugor i Norrköping med omnejd, finns det många möjligheter till aktiviteter för hela familjen. Paddla kanot eller kajak, rida, spela tennis och vandra är bara några av aktiviteterna som är populära under sommarsäsongen.

Är du intresserad av gårdsbutiker och lokalproducerade varor, som till exempel honung, ägg, strutskött och kalkon så rekommenderas ett besök i Vikbolandet.

Om ni som planerar hyra stuga i området är golfintresserad så finns här också golfbanor i och utanför staden.

Kolmårdens djurpark som ligger tätt på Norrköping är ett av de mest populära turistmålen i hela Sverige. Här finns mängder av djur att titta på och massor av upplevelser.

Är ni intresserade av att hyra stuga i Norrköping under vintertid kombinerat med skidsemestern? Östergötlands skid- och snowboardanläggning Yxbacken ligger endast 15 minuter från city. I Norrköping finns även flera skidspår för den som är intresserad av längdskidåkning.

Skridskoåkning i Himmelstalundshallen i centrala Norrköping är också en populära aktivitet. Himmelstalundshallen används även som evenemangshall där det bland annat arrangeras konserter, utställningar och idrottsevenemang.

Fiskesemester i Norrköping

Ett bra ställe att fiska är i Arkösund och bland våra stugor i Norrköping finner du flera så kallade "fiskehus" som är lämpade för den lite mer fiskeintresserade.

Till Norrköping reser faktiskt en hel del fiskeentusiaster. Storvuxen havsöring och lax kan ni fiska mitt i city, i Motala ström.

Detta anses inom sportfisket som unikt. I Arkösund kan man även åka på Sälsafari. Kom dock ihåg att alltid kontrollera vilka regler som gäller för det vatten du är intresserad av och den period du önskar att fiska i och under.

Varför hyra en stuga i Norrköping med omnejd hos NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Östergötland, ni hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Norrköping med omnejd hos NOVASOL.När ni har bestämt er för en av våra stugor i Norrköping kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!