Stugor Finspång

Välkommen att hyra stuga i Finspång med omnejd hos NOVASOL.

Finspång är ett samhälle som ligger i landskapet Östergötland och NOVASOL erbjuder ett antal olika stugor i Finspång med omnejd. Här finns vacker natur, massvis av sjöar och flera intressanta aktiviteter att hitta på. Men också möjligheten att få ro i själen. Något som många glömmer under sin semester.

Satsa på att ladda upp batterierna tillsammans med vänner och familj. Sitt ute, grilla, spela spel och umgås sent in på småtimmarna. 

Varför inte bege er ut på någon av de många vandringsleder som finns eller cykla en lång tur med vänner? Ta med fika och matsäck och spendera några timmar ute i skön natur.

I Finspång bor ni dessutom nära flera sjöar med flera badplatser tätt inpå. Med en lite längre biltur så kommer ni hela vägen fram till östkusten om ni är sugna på att ta ett dopp i havet. Gör lite efterforskning så hittar ni enkelt flera mysiga och vackra badställen längs med kusten.

Stugor Finspång

Populära semesterhus i Finspång

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Finspång

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Finspång

Loading...

Tätt på utflykter till slott och Flygvapen museet

Nästan mitt i Finspång hittar ni slottet som lät byggas av Louis De Geer redan under 1600-talet. Slottet är byggt i barockstil och ligger mycket vackert i dess omgivning.

Tätt på Finspång ligger dessutom de sköna städerna Norrköping och Linköping. Dessa två städer utgör riktigt bra dagsutflykter för er när ni bokar stuga i området runt Finspång.

I Linköping som ligger cirka en timme bort med bil finner ni bland annat det kända Flygvapen museet. Ett måste för den som är intresserad av flygplan och flygvapnet. Den innehåller flera intressanta utställningar och ni kan följa med i utvecklingen av det svenska flygvapnet genom tiden.

Ni bor heller inte speciellt långt ifrån Kolmården som är en riktigt höjdare, kanske extra speciellt bland de mindre men också för de äldre. Här finner du massvis av olika djur i en enorm djurpark. En stor upplevelse för de som är intresserade av djur. Här spenderar ni enkelt en hel dag innan ni åker hem till stugan igen med alla nya intryck!

Varför hyra en stuga i Finspång, Östergötland hos NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Östergötland, du hittar dem här!

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Finspång med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Finspång kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen!