Hyra stuga Ydre

Ydre kommun ligger i Östergötland och Östergötlands län.

I området finner ni vacker natur med flera sjöar såsom Sommen och dessutom en hel del skog. Det är inte heller några problem att finna en skön badplats när vädret tillåter. Skulle ni vara sugna på att bada i havet och se skärgården så ligger kusten inte alls långt bort och är en perfekt dagsutflykt.

Är ni intresserade av loppmarknader och gårdsbutiker så är både Östergötland och Småland fullt av små smultronställen att fynda på.

Ibland kan det dyka upp någon längs vägen och ibland krävs det lite mer planering. Men sväng förbi och gör ett klipp om tillfället ges.

Två saker som har blivit mycket populärt de senaste åren är vandring och att paddla kanot. Detta är ett perfekt sätt att umgås på och att samtidigt kunna vara ute i naturen. Planera lite i förväg så ni enkelt kan genomföra en av dessa roliga aktiviteter under er semester.

Gå en tur i skogen och njut av luften. Bor ni vanligtvis i en lite mer stressande och pulsfylld miljö kan Ydre vara gott för att ladda upp batterierna på. Ta med familjen eller vännerna och njut tillsammans i en mysig stuga.

Skulle ni bli nyfikna på att se mer av vackra Östergötland så hittar ni alla våra stugor i området här!

Hyra stuga Ydre

Populära semesterhus i Ydre

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Ydre

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Ydre

Loading...

Hyr semesterboende i Ydre med omnejd

Åker ni på semester med familjen eller har ni barn i sällskapet så åk till Vimmerby och upplev Astrid Lindgrens värld. Under sommaren är parken i full gång med teater och olika skådespel. Här får kanske föräldrarna också en liten chans att minnas flera karaktärer från sin egen barndom. 

Skulle ni vara sugna på att ta er mot en lite större stad och shoppa så ligger både Jönköping och Linköping inom bra avstånd.

Jönköping är en mycket vacker stad längs med Vätterns kust. Staden är mysig samt full av bra och intressant shopping med flera bra restauranger.

Båda städer erbjuder en hel del shopping och flera intressanta aktiviteter att ta del av.

Linköping erbjuder flygvapenmuseum, klättring, skateboardpark och en höghöjdsbana bara för att nämna några. Vare sig det gäller sport, kultur eller museum så ska säkerligen alla i sällskapet hitta något intressant.

Hyra stuga Ydre

Varför hyra en stuga i Ydre med omnejd hos NOVASOL?

Vi erbjuder flera semesterboenden i området kring Ydre och över nästan hela Sverige.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder. På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr en stuga i Ydre med NOVASOL.

När ni har bestämt er för att hyra ett boende i Ydre med omnejd kan ni enkelt göra er bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen till att hyra stuga i Ydre!