Stugor i Linköping för uthyrning

Vill man hyra stuga i Östergötland så ligger Linköping bra till. Linköping är en gammal stad med ett rikt evenemangsutbud och många historska byggnader nära sjöar med goda fiskemöjligheter för er som vill hyra stuga här. Linköping har nära till fantastisk natur såsom naturreservatet Tinnerö med sina vidsträckta ekhagar ända in till centrala Linköping. Tinnerö är även känt för sina fornlämningar som fornåkrar och gravfält. Linköpings närmsta fågelsjö, Rosenkällasjön, ligger även i naturreservatet.

Stadsupplevelser eller avkoppling under semester i Linköping

Populära semesterhus i Linköping

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Linköping

Loading...

Nära till attraktioner i Linköping

Genom att hyra någon av våra stugor i Linköping med omnejd så får du nära till det mesta. Är du hurtig så är universitetsstaden lätt att ta sig fram i på cykel. Väljer du att hyra stuga i området är det inte långt till Kolmårdens djurpark som är Nordens största djurpark. I staden finns mängder av aktiviteter för hela familjen. Bland annat finner du här en av Europas längsta vattenrutschbanor i Linköpings simhall. På sommaren är Tinnerbäcksbadet mycket populärt bland såväl stor och liten. Är du intresserad av flyg och flygplan så rekommenderas ett besök på Flygvapenmuseet.

Vid dåligt väder kan man besöka sportcentrumet där du bland annat finner en av Sveriges högsta klätterväggar, 14 meter hög och här inne kan man åka inlines, BMX, skateboard eller hoppa i trampolin. Mängder av butiker med shoppingmöjlighet finns i centrala Linköping. Strax norr om staden hittar du också Tornby som vid skrivande stund är Östergötlands största köpcenter. Guidade turer i och omkring Linköping finns det gott om. Varför inte åka en båttur eller promenera tillsammans i en grupp med lokalguide i det vackra eklandskapet? Möjligheterna är många.

Stuguthyrning i kommunen

Är du på jakt efter en stugförmedling i Sverige är du välkommen till oss på NOVASOL. Vi har under många decennier arbetat med uthyrning av stugor i Sverige och är i dag stolta över att kunna kalla oss landets största stugförmedlare. Om du vill hyra stuga i Östergötland och kikar på Linköping så har vi flera alternativ med närhet till staden. Du kan boka direkt här på vår hemsida eller genom att ringa till oss så hjälper vi sig gärna. Gör en sökning redan nu för att se våra stugor i Linköping.