search

Stugor i Branäs för uthyrning

Hos NOVASOL kan du hyra stuga i Branäs för din nästa semester i vackra Värmland

Branäs är berömd för sina fina skidbackar, men det finns även många härliga naturupplevelser under sommaren. Fiska, bada, bygg egen flotte, paddla kanot eller följ med på älgsafari. Det bästa sättet att utforska Värmland är att hyra stuga i Branäs.

Vintersemester i stuga i Branäs

Naturnära semester

Branäs är vackert belägen vid Klarälven i Värmland. I Branäs finns den omtyckta vintersportanläggningen med många aktiviteter för hela familjen. Om du hyr någon av alla stugor i Branäs under vintern, får du njuta av slalombackar för alla nivåer, skidskola, After Ski och roliga kringaktiviteter för barnen.

Om du ska hyra stuga i Branäs under sommaren kan du vänta dig en lugn semester i naturen. Familjen kan bada, paddla kanot eller prova fiskelyckan i Klarälven. De äventyrslystna kan bygga sin egen flotte eller åka på älgsafari. Från någon av alla stugor i området är det enkelt att ta sig till Värmlands utflyktsmål. I Värmland finns möjlighet att spela golf på någon av banorna, besöka Selma Lagerlöfs hem i Mårbacka eller ägna några timmar åt Nobelmuseet i Karlskoga.

Det finns många bra anledningar att hyra någon av alla stugor i Branäs. Du och din familj kan njuta av fördelarna med att ha en sommarstuga utan att behöva oroa er för kostsamma reparationer under resten av året. Barnen får gott om plats att leka och de vuxna får chans att koppla av och njuta av samma standard som hemma.

Njut av en semester i Branäs

Upptäck fantastisk natur genom att hyra stuga i Branäs

Vill du också susa nedför skidbackarna eller fiska i Branäs kan du boka någon av NOVASOLs stugor i Värmland. NOVASOL har många års erfarenhet av att förmedla kvalitetssäkrade stugor. Vi erbjuder bland annat stuguthyrning i Sverige där bokning kan ske på vår hemsida eller över telefon. Alla våra semesterbostäder ägs av privatpersoner och är handplockade av våra medarbetare för att garantera ett varierat utbud.

På vår hemsida kan du själv fylla i dina önskemål och hitta en bostad som passar dig och din familj. Ni kan välja allt mellan en liten stuga nära en sjö, ett hus för den stora familjen, en husdjursvänlig bostad eller en lägenhet nära en storstad. Bostäderna är noga besiktade av våra medarbetare och om du hyr någon av våra stugor i Branäs ingår en fördelaktig trygghetsförsäkring. Om du har frågor eller vill ha hjälp att hyra stuga i Branäs är du välkommen att ringa vår kundtjänst!