search

Stugor i Särna

Hyr en stuga i Särna genom NOVASOL för din nästa semester i Dalarna

Hos oss på NOVASOL kan du hyra stuga i Särna för semestern. Denna tätort är belägen i Älvdalens kommun och erbjuder attraktioner såväl sommar som vinter. Väljer du att hyra någon av våra stugor i Särna under sommaren så kan du ta del av ett vackert landskap där Särnasjön och fjällen står i centrum. Naturen och naturupplevelserna som staden med omnejd erbjuder är mycket uppskattat av såväl bofasta som besökare.

Sommarsemester i Särna

Om du som ska hyra stuga i Särna vill få möjlighet till bad så kan Särnasjön erbjuda detta vilken på sina håll är långgrund och barnvänlig. I Särna finner du också aktiviteter som exempelvis minigolf, mountainbiking samt cykel-, kanot- och vandringsturer. För fiskaren finns även möjligheter till en trevlig semester här med bland annat röding och öring i fokus. Kom dock alltid ihåg att kolla upp vilka regler som gäller för respektive fiskevatten under den period ni ska hyra stuga i Särna.

Även om många svenskar likställer det norra Sverige med vintersemester så finns det fantastiska möjligheter till en härlig semester här även under sommaren. Läs gärna mer om att hyra stuga i Dalarna för såväl sommar som vinter.

Vintern och fjällen

Väljer du att hyra någon av våra stugor i Särna under vinterhalvåret så får du, om vädret tillåter, en vintersemester i avkopplande miljö med härligt vit snö och ren luft. Upptäck omgivningen på längdskidor eller varför inte hyra snöskoter för att se naturlandskapet under vintern? Kanske väljer du att ta dig upp på Fulufjället och låta dig häpnas av landskapet och den vackra utsikten.

Sök och boka stugor direkt online

På NOVASOL har vi arbetat med stuguthyrning sedan 1968 och är glada över att kunna säga att vi idag är Sveriges största stugförmedling. Vi är också glada över att kunna erbjuda stugor i Särna med omgivning för uthyrning. Här på vår hemsida finner du ett rikt utbud av stugor i Sverige att välja mellan med direktbokning online. Vill du hyra stugor i Dalarna så bokar du tryggt i vetskapen om att alla objekt har inspekterats av NOVASOL innan de tagits in i sortimentet. Varmt välkommen till oss för att hyra stuga i Särna!