Stugor Stöten

Välkommen att hyra stuga i Stöten med NOVASOL – Sveriges största stugförmedling! NOVASOL erbjuder stugor i Stöten under hela året. Hit åker du såväl under vinter och vår som sommar och höst. Det kan bero lite på vad du gillar att göra.

På vintern är det förstås skidåkning som allra främst lockar många till Stöten och kanske även under våren när de härliga solstrålarna äntligen börjar värma och du vill bara sitta och njuta i det sköna vädret.

Om du tänker hyra stuga i Stöten på sommaren så kanske du söker dig speciellt till många av de fina fiskevattnen och vandringsleder som finns här i området.

Ferienhäuser in Stöten

Populära semesterhus i Stöten

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Stöten

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Stöten

Loading...

Vinter i Stöten med utmärkt skidåkning

Längtar du efter välpreparerade pister, härliga längdåkningsspår, frisk luft och fantastiska naturupplevelser? Ta med familjen eller kompisarna på en härlig, avkopplande vintervecka i denna sköna del av Dalarna. 

Stöten klassas av många som den bästa skidåkningen i Sälen-området. Här finns barnbackar, nybörjarbackar och avancerade backar med flera svarta pister.

Om du vill uppleva naturen i fjällen utan skidor på fötterna kan du följa med på en skotersafari eller kanske hyra en skoter själv. På skoter kommer du snabbt in i den vackra fjällvärlden och i området finns det ca 40 mil skoterleder.

Sommar med vattensport och fiske

Har du upptäckt tjusningen med att paddla kanot eller kajak på sommaren? Tänk att få paddla fram på Görälven och njuta av vildmarken, där du ofta har fjäll på bägge sidor av älven. I Görälven kan du också pröva på fiskelyckan med fluga eller kastspö.

Har du tur kan du få en öring eller harr på kroken. Runtomkring finns också flera fina tjärnar och sjöar där du kan fiska. Fiskekort kan köpas på plats.

Gillar ni att åka mountainbike finns flertalet backar och leder där ni kan köra under sommarhalvåret.

Varför hyra stuga i Stöten med omnejd hos NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Dalarna, ni hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Stöten med omnejd hos NOVASOL.När ni har bestämt er för en av våra stugor i Stöten kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!