Stugor vid Kringelfjorden

Upplev den vackra sjön i Dalarna och all fantastisk natur i dess omnejd. Att hyra stuga i Dalarna och Älvdalens kommun är perfekt för dig som letar efter en semester nära natur och vackra vyer. Kringelfjorden kan då vara ett flera exempel på resmål för att uppleva Dalarna på bästa sätt.

Från Kringelfjorden får du närhet till skidturer på Idre Fjäll, bad i Dalälven eller vandring genom skog och mark.

Här i Älvriket har det uråldriga språket älvdalskan levt kvar och området har bevarat den gamla svenska kulturen i hundratals år från generation till generation. Hyr en av våra stugor vid Kringelfjorden och upplev svensk kultur och natur när den är som bäst.

Här kan du hyra stuga vid Kringelfjorden direkt online. Du kan filtrera din sökning efter det som är viktigt för just dig. Reser du med hund? Det gör förmodligen att du bara vill se stugor som husdjur är välkomna till.

Hyr stuga vid Kringelfjorden och njut av vattnet

Populära semesterhus i Kringelfjorden

Loading...

Upplevelser i naturen

Med en av våra stugor i Dalarna är naturupplevelserna många och varierande. Området är fyllt med vackra vandringsleder och stigar. Missa inte den kända Vasaloppsleden, en vandring på nästan tre mil som sträcker sig mellan Risberg, Evertberg och Oxberg. Vägen är kantad av sevärdheter och vackra vyer. 

Vill du upptäcka vyerna på ett spännande och annorlunda sätt kan du åka hundspannsspår eller hyra snöskoter om vintern. Väljer du att hyra stuga vid Kringelfjorden under vintern och är ute efter en skidsemester finns Idre Fjäll precis i närheten.

Här erbjuds skidåkning och utförsåkning till hela familjen för den som önskar en riktig fjällsemester på vintern.

Semester vid vatten i Dalarna

För den fiskesugne finns det gott om fiskevatten, sommar som vinter. Området är mycket omväxlande för fiske, och erbjuder stora fjärdar, lugnare strömmar och kanaler. Båtuthyrning finns tillgängligt i området, om det inte redan erbjuds i samband med stugan. 

Sugen på ett dopp på semestern? Badplatser finns det gott om i Dalaälvens avrinningsområde, missa inte ett dopp i den vackra Idresjön i området.

Strand, brygga eller torn – allt finns att välja på! Den våghalsige kan hoppa från Grundsands 10 meter höga hopptorn rakt i plurret.

Affärer och butiker finns närmaste i Särna, ca 15 km från Kringelfjorden. Om det önskas ett lite större utbud erbjudes det lite mer i Idre, ca. 17 km från Kringelfjorden.

Välkommen att hyra stuga vid Kringelfjorden, Dalarna hos NOVASOL

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Dalarna, ni hittar dem här!På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga vid Kringelfjorden hos NOVASOL.När ni har bestämt er för en av våra stugor vid Kringelfjorden kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.Välkommen!