Stugor i Borlänge för uthyrning

Borlänge, Dalarnas största stad med anor från 1300-talet, ligger centralt i landskapet med närhet till Falun, Leksand, Rättvik och Mora samt det idylliska Tällberg. Härifrån tar du dig lätt till de orter i Dalarna som, tillsammans med småbyarna, anses vara de mest traditionsrika i Sverige. Om du vill lära känna detta område på riktigt finns inget bättre än att hyra stuga i Borlänge. Då kan du upptäcka och besöka den vackra naturen och alla sevärdheterna i lugn och ro, helt i din egen takt.

Sjö nära stuga i Borlänge kommun

Populära semesterhus i Borlänge

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Borlänge

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Borlänge

Loading...

Mycket att se och göra

I utkanten av Borlänge ligger Torsång, Dalarnas Venedig, en trivsam liten ort med mycket vatten och Dalarnas äldsta kyrka, väl värd ett besök. Överlag bjuder Borlänge på något för alla besökare, stora som små, gamla som unga. Dalarnas natur är unik och mycket vacker, den bjuder till långa promenader och utflykter. Att hyra en av våra stugor i Borlänge ger dig bekvämt avstånd till alla de många vandringslederna, till exempel Gyllbergen, ett vackert myrlandskap med många kilometer av vandringsleder, skidspår på vintern och äventyr i medeltidsbyn Gyllbergen där du kan uppleva gammaldags järnframställning av myrmalm. Vintertid finns mycket att göra i Borlänge. Att åka längdfärdsskidor under klara vintermorgnar i färska spår är en fröjd för både nybörjare och proffs, motion och nöje i ett.

Koppla av efter en lång dag i naturen i din egen stuga i Borlänge, njut av vackra solnedgångar och värmen. Av våra stugor i Borlänge har flera braskamin eller öppen eld vilket borgar för fina stunder tillsammans även när kylan lägger sig utanför.

Tack vare sitt vackra läge i ett sjörikt område erbjuder området fantastiska fiskemöjligheter året om. Du kan kämpa mot starka laxar, utmana gammelgäddan eller meta efter vackra abborrar en varm sommarkväll. Även lake och öring trivs i de varierande sjöarna och kan bjuda på oförglömliga fiskestunder. Många av våra stugor i Dalarna har också egen båt, så att du får bästa möjligheten till ett givande fiske.

Stuguthyrning i Borlänge och Dalarna

Genom vår långa erfarenhet kan vi på NOVASOL ge dig kvalitet och trygghet när du vill hyra stuga för semestern. Vi har arbetat i branschen sedan 1968 och besöker samtliga stugor innan vi tar in dem i sortimentet. Vi har idag stuguthyrning i Dalarna och kan hjälpa dig hitta just ditt drömboende för din nästa semester. Använd vår funktion för filtrering för att hitta en stuga eller semesterlägenhet som passar just dig. Du kan till exempel klicka i hur nära vatten din stuga ska ligga, vad den ska innehålla och vilket resesällskapet är. Det kan ju till exempel vara så att du reser med hund och därför enbart vill se stugor som välkomnar husdjur. Välj din önskade reseperiod för att se alla semesterbostäder i Borlänge som är lediga under den specifika period just du vill resa. Vi hoppas och tror att du kommer hitta just ditt nästa boende för din semester i Dalarna hos oss. Välkommen att kontakta oss när du vill hyra stuga i Borlänge med omnejd!