Stugor i Idre

Välkommen till oss på NOVASOL för att hyra stuga i Idre! I det härliga Idre kan du spendera sköna och oförglömliga semesterdagar när som helst på året.

Ja, även vår och höst. Här finns vacker natur och mängder av roliga aktiviteter att hitta på! Här kan du kombinera frisk luft i lungorna och med vildmarken ätt inpå. Dessutom med många fina gamla traditioner som lever kvar.

Flera av våra stugor i Idre med omnejd är riktiga fjällstugor med den där typiska känslan som skapar högsta "mys-faktor".

Semester i Idre under vintern

Populära semesterhus i Idre

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Idre

Loading...

Sommar- och vinteraktiviteter i Idre

Planerar du att hyra stuga här så har du alla möjligheter till en aktiv semester. Under vintern är det många självklara aktiviteter såsom skidåkning (både utför och på längd), åka snöskooter och fiske som många kommer hit för att underhålla sig med.

Men under sommaren finns det massor av roliga saker att göra och vi ger några av våra tips på aktiviteter i Idre med omnejd:

  • Fjällvandra! Här i området och på många ställen i Dalarna är naturen helt fantastisk. Det finns mängder av olika leder att testa på.

  • Mountainbike. Likt många andra skidorter så gör många fjäll runt Idre det öppet för mountainbike under sommaren. Detta gör att områdena kan få ett litet uppsving även under sommar-halvåret.

  • Fiske. Passar perfekt när som under året. Var noga med att se över reglerna med fiskekort innan ni kastar ut.

  • Testa på forsränning! Vid Storån kan ni hyra utrustning och guide. Ett riktigt adrenalinfyllt äventyr för dem som gillar action.

Varför hyra en stuga i Idre med omnejd hos NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Dalarna, ni hittar dem här! Ni kan enkelt filtrera på olika egenskaper som ni vill att stugan skall innehålla. 

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med er på hela resan - både före, under och efter - så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr stuga i Idre med omnejd hos NOVASOL.När ni har bestämt er för en av våra stugor i Idre kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen!