Stugor Malung

Välkommen att hyra stuga i Malung med omnejd tillsammans med oss på NOVASOL.

Malung är en ort som ligger i vackra Dalarna. Landskapet som kanske speciellt är känt för dess fantastiska natur med vackra fjäll och stora skogar.

Hyr en stuga i Malung med omnejd för en riktigt mysig semester, för att komma bort från stress eller staden en liten stund.

Vi erbjuder ett antal olika stugor i Malung med omnejd. Många av våra stugor runt Malung ligger tätt på naturen och ofta med naturen precis utanför dörren.

Du kan också hyra stuga i Dalarna genom NOVASOL på flera andra intressanta och vackra platser runtomkring i landskapet.

Stugor Malung

Populära semesterhus i Malung

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Malung

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Malung

Loading...

Semester i Malung med naturen i fokus

När du hyr en stuga eller bostad i Malung så är det ofta naturen som står i fokus.

Dalarna är vackert under hela året och varje årstid har sin charm. Oavsett tid på året så finns det alltid något att göra. Speciellt om du tycker om friluftslivet. Att vandra, åka skidor eller utför så är Malung ett bra tips.

Ni hittar massvis av bra information om olika vandringleder i området mellan Malung och Sälen. Det finns flera vandringsleder med varierande svårighetsgrad så det ska passa just ert sällskap.

Närheten till skidspår, fjäll och vandringsleder gör att oavsett tid på året, perfekt att hyra stuga i Malung med omnejd. Gör det tillsammans med familjen eller vännerna.

Kom ut och upplev saker tillsammans. Se på nära håll vad Malung och Dalarna har att erbjuda.

Men det finns naturligtvis också en mängd andra intressanta saker att upptäcka runt Malung och i Dalarna.

Du kan läsa mer om olika intressanta utflyktsmål i Dalarna här!

Välkommen att hyra en stuga I Malung med NOVASOL

Vi erbjuder flera boenden i Malung med omnejd och över nästan hela Sverige.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa en trygghet hos våra kunder.

Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige. Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Dalarna, du hittar dem här!

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser. Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Malung med NOVASOL.

Välkommen!