search

Semesterbostäder i Torrevieja

Boka en semesterbostad att hyra direkt hos NOVASOL

Njut av sol, salta bad och förtrollande natur under semestern med ett semesterhus i Torrevieja. Genom att hyra hus eller semesterlägenhet får du uppleva detta härliga resmål i din egen takt. Novasol kan erbjuda många härliga semesterbostäder i Torrevieja.

Torrevieja är en gammal hamnstad som befinner sig cirka fem mil från Alicante. Att hyra lägenhet i Torrevieja är mycket populärt bland svenskar och de som besökt staden vet varför – Torrevieja kan stoltsera med härliga stränder, skönt väder, spännande utflyktsmål och fantastiska naturupplevelser.

Njut av Torrevieja i din takt

En avkopplande semester i Torrevieja

Ska du hyra lägenhet i Torrevieja väntar många sköna dagar under solen. Ta med barnen till stranden La Mata där hela familjen kan svalka sig i böljorna, leka i sanden eller koppla av med en god bok i skuggan. Hyr du semesterhus i Torrevieja med äldre barn rekommenderas den livliga stranden Playa del Cura.

Med en av Novasols semesterbostäder i Torrevieja får du också många möjligheter att uppleva natur. I närheten av Torrevieja finns två vackra saltlaguner som är omtyckta utflyktsmål. Ska du hyra semesterhus i Costa Blanca vid Torrevieja måste du även passa på att ta en tur till någon av områdets nationalparker där du kan utforska det rika djurlivet.

Att hyra lägenhet i Torrevieja är också ett bra sätt att se mer av trakten. Ta en tur till det gamla vakttornet Torre del Moro från 1400-talet eller besök det moriska slottet El Castel de Gaudalest som ligger nordväst om Benidorm. Bor du i en av Novasols semesterbostäder i Torrevieja får du även uppleva stadens mysiga marknader.

Boka en av våra populära semesterbostäder i Torrevieja

Blev du intresserad av att hyra lägenhet i Torrevieja, kan du boka en av Novasols semesterhus i Costa Blanca. Du kan hyra hus i Torrevieja online eller över telefon. På vår hemsida kan du se vårt unika sortiment i Torrevieja, men vill du ha ett ännu större urval kan du även söka på semesterbostäder i Valencia.

Alla våra semesterbostäder i Valencia och Torrevieja ägs av privatpersoner vilket gör att du får en mer personlig semester. Har du frågor om att hyra hus i Torrevieja är du varmt välkommen att kontakta oss!