search
S
| Editor:
(Först publicerad )

Semesterhus vid Trasimenosjön

Trasimeno är berömt för Trasimenosjön som ligger i Umbrien. NOVASOL hyr ut semesterhus i området och rekommenderar att uppleva denna del av Italien i eget hus.

Trasimeno ligger i den bergiga regionen Umbrien som är granne med den mer turistbesökta och berömda regionen Toscana. Men den här platsen är faktiskt minst lika vacker och alltså med färre turister. Fastän turismen är på väg upp eftersom fler och fler upptäcker områdets charm.

NOVASOL hyr ut semesterhus vid Trasimenosjön och är stolta över att kunna presentera både ett stort och varierat utbud. Du kan välja att hyra en av våra semesterbostäder i lyxversion med tillhörande swimmingpool eller nöjer du dig med ett enklare tak över huvudet. Bägge möjligheter finns tillgängliga. Att bo i eget hus ger dig ro och fungerar som en riktigt bra plattform att utforska Italien ifrån.

Trasimenosjön utmärker sig särskilt eftersom sjövattnet är av hög kvalitet. Vattnet är klart och rent och så är det inte speciellt djupt. Bara 4 meter i genomsnitt. Området bjuder på en hel del intressanta slott, några av dessa ligger mitt i småbyarna som ligger längs sjöstranden, andra är bara ruiner idag.

Besök Vernazzos lutande torn som faktiskt lutar mer än Pisas världsberömda lutande torn.

 

Välkommen att hyra hus i Umbrien för att utforska Trasimenosjön