search

Hyra hus eller lägenhet i Levanto

Semester vid havet nära fantastisk natur

Drömmer du om att få uppleva Italiens unika natur och dess fascinerande historia kan du vända blicken mot våra semesterbostäder i spektakulära Levanto i Ligurien! Levanto anses vara ett av de vackraste områdena i hela Ligurien. Det ligger nära Cinque Terres otroliga landskap, som kombinerar det pittoreska havet med sina historiska och arkitektoniska monument. 

Levanto, som är omgivet av fantastisk natur, är en perfekt plats för en avkopplande och uppiggande semester. Hos oss på NOVASOL, kan du både hyra hus och hyra lägenhet i Levanto till din semester - om du bokar i tid. Vi hoppas du kommer hitta din favorit i vårt sortiment då Levanto har alla förutsättningar till en oförglömlig upplevelse och är en utmärkt miljö för din nästa italienska semester!

Vid havet i Levanto, Italien

Att se och göra under din semester i Levanto

Ett semesterhus eller en semesterlägenhet i Levanto erbjuder ett utmärkt tillfälle att utforska de fascinerande sevärdheterna och upplevelserna i området och omgivningarna. I Levanto kan du besöka Sankt Andrea-kyrkan från 1200-talet och se den gotiska arkitekturen på bästa sätt. Passa också på att besöka torget Piazza della Loggia, från 1200-talet, som har erkänts av UNESCO som ett monument av kultur och fred samt det vackra torget Piazza Cavour från 1500-talet. 

Dessutom kan du passa på att delta i lokala evenemang i Levanto, om man råkar pricka in semestern samtidigt som dessa anordnas i staden. Händelserna är det bästa sättet att lära känna den lokala kulturen och människorna. Det finns olika evenemang inom musik, kultur och mat i Levanto, som alla är definitivt värda ett besök. Ett semesterboende i Levanto erbjuder den bästa utgångspunkten för att utforska allt som denna fascinerande destination har att erbjuda dig och ditt resesällskap på semestern.

Utforska Cinque Terre

Passa på att utforska det kända, och oerhört vackra Cinque Terre under semestern. De fem byarna kan man lätt ta sig till med tåg, båt eller till fots. 

Olika långa vandringsleder finns i området som binder ihop de fem byarna Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola och Riomaggiore, där vägen kantas med fantastisk natur och vackra landskap. Detta är verkligen ett mecka för alla som vill vandra och vara aktiva på semestern. 

Hos oss på NOVASOL, kan du hyra hus och lägenheter i Cinque Terre till din semester.

Levanto är en perfekt utgångpunkt för att uppleva Conque Terre

Boka ditt nästa semesterboende i Levanto hos NOVASOL

Tack vare strandpromenaden i Levanto kan du njuta av en underbar strand- och hamnupplevelse på din semester här. Det vackra strandlandskapet är nästan unikt på grund av de spetsiga stenarna och klipporna som ståtligt reser sig i bakgrunden. I stort sett är landskapet i och runt Levanto fantastiskt och helt unikt. 

Njut av en semester vid havet genom att hyra hus eller semesterlägenhet i Levanto med omnejd. En semesterbostad sätter ramarna för din semester där du får möjlighet till både frihet och en egen privat sfär. Dessutom erbjuder ett eget boende ofta större och mer mångsidiga faciliteter för hela familjen än t.ex. vad ett hotellrum kan. 

Du kan hyra lägenheter eller hyra hus i Ligurien enkelt och bekvämt direkt här på vår hemsida. Här kan du också begränsa din sökning baserat på de sökkriterier du väljer. Till exempel kan du välja din budget, antal personer, platsen för din semesterboendet och faciliteter. Här hittar du rätt alternativ för dig och ditt resesällskap! Boka ditt boende i Levanto och Ligurien hos oss på NOVASOL, och se fram emot en oförglömlig semester i fantastisk natur och perfekt miljö!