search

Boende i La Spezia

- en vacker provins längs den italienska rivieran

La Spezia är med sitt kustnära läge i regionen Ligurien en riktig semesterpärla för dig som är nyfiken på att utforska den italienska rivieran. Staden, med samma namn som provinsen, är i och med närheten till Toscana dessutom en bra utgångspunkt för de många utflyktsmålen i området. 

Välkommen att boka ditt boende i La Spezia direkt hos oss på NOVASOL. Vi har alternativ för dig som vill hyra hus såväl som om du skulle vilja hyra lägenhet i La Spezia med omnejd.

La Spezia i Ligurien

Njut av närheten till havet och Cinque Terre från ditt boende i La Spezia

Den italienska rivieran är känd för sina långa sandstränder, genuina historiska byar och sin goda italienska mat. Oavsett vilket av NOVASOLs boenden du fastnar för i området, så kan du lätt ta dig till någon av alla de stränder som ligger längst med kusten. Flera av våra boenden har dessutom gångavstånd till vattnet. Perfekt för ett salt morgondopp i det klara blå.

Med staden La Spezia som bas är det enkelt att ta sig med tåg, bil eller båt till de fem oemotståndliga byarna i Cinque Terre, vilket på Italienska betyder ”de fem landen”. Tillsammans med de omkringliggande bergssluttningarna har dessa erkänts som världsarv av UNESCO.

Det blir allt vanligare för svenska turister att lägga sin semester här för att sedan vandra mellan byarna, som även utsetts till landets vackraste. 

Men trots att La Spezia är populärast bland turister som är på genomresa till Cinque Terre är det helt klart värt att stanna upp här. Det finns mycket att upptäcka. 

La Spezia, som är en av Italiens största hamnstäder, har stor ruljangs dygnet runt. Det finns flera bra badmöjligheter, shoppingupplevelser, lokala restauranger och en mängd kultur att ta del av.

Boka boende nära havet i La Spezia

Boka någon av NOVASOLs unika boenden i hela Italien

Genom att hyra boende hos oss på NOVASOL har du även möjlighet att få tips från en riktig lokalinvånare i form av innehavaren till det hus eller lägenhet som du har hyrt. Detta då alla våra semesterbostäder är privat ägda. Detta gör dem även unika i sitt slag och inget boende är det andra likt. Vi har ett brett utbud av både lägenheter och semesterhus i Ligurien och La Spezia. 

Känner du att denna del av Italien är något för dig är det enkelt att boka ditt semesterboende via oss. Vare sig du väljer att boka direkt via hemsidan, via telefon till kundtjänst eller via mail. Du får snabbt en bekräftelse på att ditt boende är bokat och sen är det bara att börja packa. 

Skulle det vara så att du inte hittar vad du söker i La Spezia har vi även ett stort utbud av boende i Cinque Terre.

Ett boende i La Spezia med utsikt

Lång erfarenhet av uthyrning av semesterhus

NOVASOL har sedan 1968 varit förmedlare av semesterhus vilket innebär att vi besitter en lång erfarenhet av branschen. Vi vet vad som efterfrågas och vi vet vad gästerna vill ha. Alla våra hus har kvalitetssäkrats och kontrolleras av personal på NOVASOL innan de tagits in i vårt sortiment. Detta som en extra trygghet för dig som ska hyra hus eller hyra lägenhet.

Boka ditt boende i Ligurien och La Spezia redan idag för att få chansen att uppleva denna fantastiska del av Italien. Välkommen!