search

Stugor i Norrköping med omnejd

Vill du hyra stuga i, eller nära till, Norrköping är du välkommen till oss på NOVASOL

Hos NOVASOL kan ni hyra stuga i Norrköping med omnejd. Norrköping bjuder på en fantastisk skärgård varifrån man kan ta sig ut till bland annat badholmarna som är ett populärt tillhåll under sommaren. Badholmarna ligger i Arkösund cirka 55 kilometer från Norrköpings centrum. Ytterliggare 10 minuter sydost om Arkösund ligger Kopparholmarna med vandringsmöjligheter i härlig natur. Havsbad från både klippor och strand. Söker du efter ett mer barnvänligt alternativ med långgrund sandstrand så kan du lätt ta dig till Sköldvik, 55 kilometer från centrala Norrköping.

Upptäck stadens aktivitetsutbud

Om du går i tankar på att hyra någon av våra stugor i Norrköping med omnejd, finns många möjligheter till olika aktiviteter för hela familjen. Paddla kanot eller kajak, rida, spela tennis och vandra är bara några av aktiviteterna som är populära under sommarsäsongen. Är du intresserad av gårdsbutiker och lokalproducerade varor, som till exempel honung, ägg, strutskött och kalkon så rekommenderas ett besök i Vikbolandet. Om du som planerar hyra stuga i området är golfintresserad så finns här många golfbanor i och omkring staden. Om ni planerar hyra stuga i Norrköping och vill se vilda djur rekommenderas ett besök på Nordens största Djurpark, Kolmårdens djurpark. Detta är ett av Sveriges mest kända turistmål och här finns mycket att titta på så som bland annat giraffer, tigrar, björnar, snöleoparder, kameler, gorillor och delfiner. Besök också Kolmårdens delfinarium med shower och Marine World.

Är ni intresserade av att hyra stuga i Norrköping under vintertid kombinerat med fjällsemester? Östergötlands skid- och snowboardanläggning Yxbacken ligger endast 15 minuter från city. NOVASOL erbjuder mysiga stugor i Norrköping med omnejd med närhet till skidanläggningen. I Norrköping finns även flera skidspår för den som är intresserad av längdskidåkning. Även möjlighet för skridskoåkning finns för stora och små i Himmelstalundshallen i centrala Norrköping. Himmelstalundshallen används även som evenemangshall där det bland annat arrangeras konserter, utställningar och idrottsevenemang.

Fiskesemester i Norrköping

Ett bra ställe att fiska är i Arkösund och bland våra stugor i Norrköping finner du flera så kallade fiskehus som är lämpade för den fiskeintresserade. Till Norrköping reser många fiskeentusiaster. Storvuxen havsöring och lax kan man fiska mitt i city, i Motala ström. Detta anses inom sportfisket som unikt. I Arkösund kan man även åka på Sälsafari. Kom dock ihåg att alltid kontrollera vilka regler som gäller för det vatten du är intresserad av och den period du önskar.

Möjlighet till fiske under semestern i Norrköping

Välkommen att hyra stuga hos NOVASOL

Hos oss på NOVASOL kan du som vill hyra stuga i Norrköping med omnejd söka och boka stugor direkt online. Du bokar tryggt i vetskapen om att vi har arbetat med stugförmedling sedan 1968 och besiktigar alla vår stugor i Sverige innan vi tar in dem i sortimentet. Detta är en av anledningarna till att vi idag är Sveriges största stugförmedling. I vårt utbud av stugor i Östergötland finner du ett härligt utbud där du kan boka direkt online eller genom att ringa till oss. Vi på NOVASOL hälsar dig varmt välkommen att boka någon av våra stugor i Norrköping!