search

Stugor i Stöten att hyra

Hyr din stuga i Stöten genom NOVASOL – Sveriges största stugförmedling

NOVASOL erbjuder stugor i Stöten under hela året. Hit kan du åka såväl vinter, vår, sommar och höst. På vintern är det förstås skidåkning som främst lockar och kanske också på våren när de härliga solstrålarna gör att man bara vill sitta med näsan i vädret alltmedan snön sakta smälter. Om du tänker hyra stuga i Stöten på sommaren så kanske du söker dig till många av de fina fiskevattnen som finns här i området.

Snörik semester med stuga i Stöten

Vinter med utmärkt skidåkning

Längtar du efter välpreparerade pister, härliga längdåkningsspår, frisk luft och fantastiska naturupplevelser? Hos oss på NOVASOL kan du hyra stuga i Stöten och få allt detta och mer därtill. Ta med familjen eller kompisarna på en härlig, avkopplande vintervecka. Stöten klassas av många som den bästa skidåkningen i Sälenområdet. Här finns barnbackar, nybörjarbackar och avancerade backar med flera svarta pister. Om du vill uppleva naturen i fjällen utan skidor på fötterna kan du följa med på en skotersafari eller kanske hyra en skoter själv. På skoter kommer du snabbt in i den vackra fjällvärlden och i området finns det ca 40 mil skoterleder. Våra stugor i Stöten är en perfekt utgångspunkt för både en avkopplande och aktiv semester.

Sommar med vattensport och fiske

Har du upptäckt tjusningen med att paddla kanot eller kajak på sommaren? Tänk att få paddla fram i sakta mak på Görälven och njuta av vildmarken där du ofta har fjäll på bägge sidor av älven. I Görälven kan du också pröva fiskelyckan med fluga eller kastspö. Har du tur kan du få en öring eller harr på kroken. Runtomkring finns också flera fina tjärnar och sjöar där du kan fiska. Fiskekort kan köpas på plats.

Direktbokning här på vår hemsida

För dig som funderar på att hyra stuga i Stöten eller hyra stuga i Dalarna har NOVASOL ett brett utbud. Vi finns på marknaden sedan 1968 och är idag Sveriges största stugförmedling. Hos oss kan du hyra stuga från norr till söder och utbudet av stugor är verkligen stort och varierat. Bokar gör du smidigt online här via vår hemsida. Välkommen till våra stugor i Stöten!