search

Stugor i Sälen att hyra

Hyr stuga hos NOVASOL för din nästa semester i Dalarna

De flesta vet säkert att Sälen är ett populärt resmål och även startplats för Vasaloppet. Här finns mjuka fjäll, älvar, sjöar med ädelfisk och en storslagen natur. Sälen har det mesta för dig som har stora krav på din semester. Hit kan du åka vare sig det är vinter, sommar vår eller höst. Sälen har något för dig hela året och att hyra stuga i Sälen är det bästa sättet när man vill upptäcka vad området har att erbjuda.

Sälen räknas som Sveriges populäraste skidort och är perfekt för hela familjen. Sälenfjällen är det största alpina området i norra Europa. Här finns allt från gröna backar till avancerade svarta pister.

Utanför stuga nära Sälen under sommaren

Stugor i Sälen för både sommar och vinter

Har du tänkt hyra stuga i Sälen till vintern eller kanske till sommaren? NOVASOL har ett brett utbud av stugor i Sälen. De flesta förknippar väl mest stugor i Sälen med vinter och skidåkning, men nu är det fler och fler som upptäcker att en sommarsemester här också är ett lockande alternativ. Här kan du vandra på markerade leder i en fantastisk fjällmiljö. Men det finns också möjlighet att upptäcka fjällnaturen via cykelsadeln. Det finns speciella banor som är byggda både för dig som är nybörjare och för dig som är lite mer avancerad.

Har du prövat att paddla kanot? Möjligheten finns i Görälven där du sakta kan glida fram och njuta av tystheten och vildmarken. I slutet av sommaren kommer alla bären, så passa på att plocka hallon, blåbär, lingon och hjortron och så förstås skogens guld – kantarellerna! Att hyra stuga i Sälen ger dig möjligheten till en mångsidig semester.

Boende i Sälen att hyra

Boka din stuga direkt online

När du ska hyra stuga i Sälen eller stugor i Dalarna så är det smidigt och tryggt att boka dem via NOVASOL. Vi har funnits på marknaden sedan slutet av 60-talet och våra stugor och semesterlägenheter inspekteras givetvis innan de lämnas ut för bokning. Om du vill ha hjälp med att boka stuga i Dalarna är du alltid välkommen att kontakta oss på NOVASOL. Vi hjälper dig gärna att hitta just den stuga du söker. Här på vår hemsida så kan du söka och boka Sälen direkt online. Välj den tidsperiod du vill åka så visas alla boenden som är lediga under den önskade perioden. Du kan även fylla i de faciliteterr och bekvämligheter som är viktiga för just dig och de du reser med. Kanske reser du till exempel med hund? Då vill du säkert endast se semesterbostäder som välkomnar husdjur. På respektive objektpresentation, kan du se vad varje stuga innehåller och vad som gäller för just den. 

Här på hemsidan kan du i regel boka direkt online. Vill du hellre prata med någon, kan du alltid ringa till vår kundservice. De hjälper dig med de frågor du har kring vår stugförmedling, eller om du vill ha hjälp med att boka. Välkommen att boka din favorit av våra stugor i Sälen!