search

Stugor i Sälen att hyra

Hyr stuga i Sälen till din nästa semester

De flesta vet säkert att Sälen är ett populärt resmål och även startplats för Vasaloppet. Här finns mjuka fjäll, älvar, sjöar med ädelfisk och en storslagen natur. Sälen har det mesta för dig som har stora krav på din semester.

Hit kan du åka vare sig det är vinter, sommar, vår eller höst. Vi erbjuder en mängd olika semesterboenden såsom sommarstugor och fjällstugor i denna fantastiska miljö i Sälen.

Det finns något att upptäcka under hela året och med våra stugor i Sälen kan du upptäcka mer vad området har att erbjuda på absolut bästa sätt.

Sälen räknas också som Sveriges populäraste skidort och är perfekt för hela familjen. Sälenfjällen är det största alpina området i norra Europa. Här finns allt från gröna backar till avancerade svarta pister.

Under sommaren finns det fantastiska stigar och leder att bege sig ut på. Att vandra i Sälen är något speciellt under sommartid.

 

Stugor sälen

 

Stugor i Sälen både till skidsemester och sommar

De flesta förknippar nog säkerligen stugor i Sälen med en skidsemester, men nu är det fler och fler som upptäcker att en sommarsemester här också är ett lockande alternativ.

Här kan du vandra på markerade leder i en fantastisk fjällmiljö. Men det finns också möjlighet att upptäcka fjällnaturen via cykelsadeln. Det finns speciella banor som är byggda både för dig som är nybörjare och för dig som är lite mer avancerad.

Har du prövat att paddla kanot? Möjligheten finns i Görälven där du sakta kan glida fram och njuta av tystheten och vildmarken.

I slutet av sommaren kommer alla bären, så passa på att plocka hallon, blåbär, lingon och hjortron och så förstås skogens guld – kantarellerna!

Att hyra stuga i Sälen ger dig möjligheten till en mångsidig semester.

 

Boende i Sälen att hyra

 

Boka en stuga i Sälen online

Vare sig du ska hyra en fjällstuga eller en sommarstuga så hittar du flera olika typer av boenden hos oss. Är du nyfiken på att se fler stugor så kan du se alla våra stugor i Dalarna här!

Om du vill ha hjälp med att boka stuga i Dalarna så kan du enkelt kontakta oss. Vi hjälper dig gärna att hitta just den stuga du söker eller om du har andra frågetecken.

Välj den tidsperiod du vill åka så visas alla boenden som är lediga under den önskade perioden.

Du kan även fylla i de faciliteter och bekvämligheter som är viktiga för just dig och de du reser med. Kanske reser du till exempel med hund? Då vill du säkert endast se semesterbostäder som välkomnar husdjur.

På respektive objektpresentation, kan du se vad varje stuga innehåller och vad som gäller för just den. 

Här på hemsidan kan du i regel boka direkt online. Vill du hellre prata med någon, kan du alltid ringa till vår kundservice.

De hjälper dig med de frågor du har kring vår stugförmedling, eller om du vill ha hjälp med att boka.

Varför hyra en stuga i Sälen hos NOVASOL?

Vi erbjuder flera fjällstugor och sommarstugor i området kring Sälen och i fantastiska Dalarna.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr en stuga i Sälen med NOVASOL.

När ni har bestämt er för att hyra en stuga i Sälen kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen till att hyra stuga i Sälen!