search

Semesterhus i Rosolina Mare

NOVASOLs semesterhus i Rosolina Mare är renodlad njutning i Italien. Ställ ner resväskorna i ett av våra sköna semesterhus och låt ditt hjärta förföras. Sköna Rosolina ligger på Venetos södra kust.

Rosolina Mare ligger på en vacker och frodig halvö i Rovignoprovinsen i den italienska regionen Veneto. Staden ligger bara en timmes bilfärd från Venedig som även kan besökas vid en och samma vistelse. Staden rymmer inte bara vackra, gröna områden men även otroligt sköna stränder med möjlighet till att plaska runt i Adriatiska havets uppfriskande vågor.

Semesterhus är en bra lösning när man vill besöka Rosolina. NOVASOL hyr ut semesterbostäder i alla olika standard och storlekar och du kan få det precis som du vill ha det. Med eller utan swimmingpool och andra detaljer som inte är så viktiga för en del men som skänker lycka och nöje för andra.

Området kring Rosolina Mare är utnämnt till nationalpark på grund av rika natur och ett fantastiskt fågel- och djurliv. Här finns imponerande pinjeträd, frodiga skogsområden och natur präglad av en enastående och oexploaterad charm.

Besök också gärna de gamla fästningsstäderna Padova och Ferrara som bjuder på imponerande arkitektur och sevärda byggnader.

Välkommen att hyra ett semesterhus i Veneto hos NOVASOL!