search

Hyra hus i Belluno

Upplev underbara regionen Veneto genom ett boende i Belluno

Hos oss på NOVASOL kan du hyra hus i Belluno för din semester. Denna trevliga stad är känd för sin natur, kultur och traditioner. Här finns något för alla åldrar med olika preferenser. Staden är en bra bas för att upptäcka de omgivande bergen och lära sig mer om områdets långa historia. Passa på att boka en av våra semesterbostäder i Belluno!

Belluno i regionen Veneto

Njut av storslagen natur

Vart du än befinner dig i staden glimtar du de massiva bergen – Dolmiterna. Av de omgivande bergstopparna finns Tre Cime di Lavaredo, Civetta, Moiazza, Marmolada, Tofane, Sorapis och Croda Rossa d'Ampezzo med på UNESCOs världsarvslista.

Värt att nämna är den 125 km långa vägen - Alta Via delle Dolomit n.1 - som sammanlänkar staden Belluno med den sagolika sjön Braies i provinsen Bolzano. Här kan du njuta av en unik utsikt över de berömda skidorterna Cortina d'Ampezzo och över sjön Misurina. När du väljer hyra hus eller lägenhet i Belluno har du den perfekta utgångspunkten för att uppleva härlig skidåkning eller ta långa promenader i bergen Dolomiterna.

Utsikt från en semesterbostad i Belluno

Upplev kultur, historia och god mat

En av stadens guldkorn är Civic Museum, även känd som Palaxxo Fulcis, som ställer ut lokala konstverk och erbjuder guidade turer för allmänheten. Vill du veta mer om av Bellunos och regionens historia är det värt att besöka migrationsmuseet – MIM Belluno. Förutom dessa spännande museer är andra sevärdheter stadens katedral från 1500-talet och dess stora ringklocka, Palazzo dei Rettori-palatset samt ett antal andra kyrkor och torg. Om du hyr ett semesterhus i Belluno har du möjlighet att uppleva allt detta och mycket mer!  

I Belluno hittar du olika aktiviteter av varierande slag. Här kan du besöka konstutställningar, ta med dig familjen på oförglömliga utflykter i naturen och ta del av gastronomiska tillställningar. När du är på semester i regionen Veneto och Belluno är ett måste att smaka på de berömda ostarna Schiz och Malga Bellunese! Dessutom har du möjligheten att besöka andra vackra städer i närheten, så som Verona och Treviso. Kort och gott finns mycket att uppleva när du valt att hyra hus i Belluno.

Ett boende i Belluno

Välkommen att boka ditt semesterboende direkt på vår hemsida

NOVASOL har arbetat med uthyrning av semesterhus sedan 1960-talet och har sedan dess utvecklat ett system som bygger på trygghet och kvalité. När du hyr någon av våra semesterbostäder Belluno med omnejd ingår ett förmånligt trygghetspaket när du gör en bokning. Så gör en sökning redan idag för att se alla alternativ när du ska hyra hus i Veneto. Du kan välja att antingen boka ditt boende direkt online eller genom att ringa oss.