search

Semesterhus i Veneto

Från Venedig till vackra Gardasjön

Du som vill uppleva romantik och historia under semestern ska definitivt hyra hus i Veneto! Med ett semesterhus i Veneto kan du utforska mytomspunna Venedig, romantiska Verona, äta god mat och njuta av det vackra landskapet. Här på hemsidan hittar du NOVASOLs breda utbud av semesterbostäder i Veneto.

Regionen Veneto ligger i nordöstra Italien och är mest känd för sina vackra städer Venedig och Verona. Här finns också den omtyckta Gardasjön, Alperna och nationalparken Dolomiti. Tänker du hyra hus i Veneto under vintern, får du många tillfällen till skidåkning bland bergen.

Förtrollas av vackra Venetien

Bor du i ett semesterhus i Veneto, får du otaliga chanser att koppla av på stranden och svalka dig i de turkosblå böljorna. Längs kusten finns pärlor som till exempel badorten Lido di Venezia och Lido di Jesolo. Ska du hyra hus i Italien i Venetos får du heller inte missa den vackra Gardasjön! Passa gärna på att besöka vingårdarna som ligger i närheten.

Är det romantik du söker ska du bege dig till Romeo och Julias Verona. I Verona kan du se den berömda balkongen och även kärleksparets grav. Men den största anledningen att hyra hus i Veneto är förstås att kunna ta en dagsutflykt till Venedig. Promenera bland kanaler och palats, kyrkor och museer eller sätt dig på ett kafé för att insupa atmosfären.

 

Ett tryggt sätt att semestra i Veneto

Vill du njuta av Venedig, dricka Prosecco och koppla av på stranden ska du hyra hus i Veneto via NOVASOL. Det enklaste sättet att hyra semesterhus i Veneto är att boka online eller över telefon. NOVASOL grundades under slutet av 60-talet och har många fina semesterbostäder i Veneto. Vi förmedlar privatägda semesterhus i Italien där du får möjlighet att uppleva lokalbefolkningens kultur.

Alla våra semesterhus i Italien besiktas regelbundet för att vi ska kunna säkerställa en hög standard på våra semesterbostäder i Veneto. Funderar du på att hyra hus i Italien i närheten av Venedig kan du alltid ställa dina frågor till vår svenska kundtjänst. Bokar du semesterhus i Veneto via oss, ingår ett trygghetspaket med bland annat ett avbeställningsskydd. Välkommen till NOVASOL och Veneto!