Semesterhus i Puerto Andratx

Novasols semesterhus i Puerto Andratx är mycket populära! Vi har ett stort utbud av kvalitetssäkrade semesterhus på Mallorca och du kan enkelt hitta ett som passar dig och din familj. För att hyra någon av våra semesterbostäder i Puerto Andratx är du välkommen att boka online eller över telefon.

Den populära semesterön Mallorca är en av de vackra öarna i ö-gruppen Balearerna utanför Spaniens östkust. Den lilla staden Andratx ligger mitt i bergskedjan Tramuntana. Staden har anor från romartiden, men befästes senare för att skydda den viktiga hamnen mot piratangrepp. I dag är staden en omtyckt semesterort och en hel del kändisar äger semesterhus i Puerto Andratx.

Ferienhaus Puerto Andratx - Mallorca

Populära semesterhus i Puerto Andratx

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Puerto Andratx

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Puerto Andratx

Loading...

En avkopplande ledighet med ett semesterhus i Puerto Andratx

Att hyra hus i Puerto Andratx är en bra idé om du vill kunna koppla bort vardagsstressen. Vakna upp till ännu en solig dag på Mallorca, ströva längs de kullstensbelagda gator som går upp mot den fortliknande kyrkan Santa Maria eller titta på de gamla vakttornen. Ska du hyra hus i Puerto Andratx måste du också passa på att besöka stadens konstgalleri.

Det finns många fördelar med att hyra hus på Balearerna. Med ett semesterhus på Mallorca får du en mer avkopplande vistelse än på ett överfullt turisthotell och du får tillgång till ett eget kök. Enda nackdelen med att hyra hus i Puerto Andratx är att staden inte har någon strand i närheten. Som tur var, har de flesta av Novasols hus en egen pool där du kan ta ett svalkande dopp. Många väljer att hyra hus i Spanien vid Puerto Andratx för att staden är en mycket bra bas för utflykter. Från Andratx i bergen är det inte långt till den vackra hamnen Puerto Andratx med lyxjakter eller till huvudorten Palma.

Boka ditt boende i Puerto Andratx hos oss

Hos Novasol kan du hyra hus i Puerto Andratx året runt. Du kan boka semesterbostäder i Puerto Andratx online 24 timmar om dygnet eller ringa vår svenska kundtjänst för en mer personlig service. Bokar du semesterhus på Mallorca via oss, är du garanterad en kvalitetssäkrad bostad och har möjlighet att få hjälp av en av företagets lokala representanter på Mallorca. Välkommen!