Semesterhus i Muro

Välkommen att hyra hus i Muro! Med ett semesterhus i Muro får du och din familj en fantastisk semester på Mallorca med gott om tid att njuta av ledigheten på stranden eller i den lilla staden Muro.

Hos oss på Novasol kan du hyra semesterhus i Muro på Mallorca året om. På Novasol är vi experter när det kommer till uthyrning av semesterhus på Mallorca. Hos oss är det alltid lätt att hitta härliga semesterbostäder i Muro och på andra platser i Spanien. Du bokar online dygnet runt med vetskapen om att samtliga semesterbostäder har besiktigats innan de tagits in i sortimentet.

eml233

Populära semesterhus i Muro

Loading...

Semesterhus med pool i Muro

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Muro

Loading...

Upptäck fördelarna med att hyra hus i Muro

Muro är beläget bland bördiga slätter på soliga Mallorca. Mot norr kan du se de vackra Tramuntana-bergen och mot öst finner du några av öns vackraste stränder vid Playa de Muro. Muro är en bra utgångspunkt för att upptäcka området. Hyr du semesterhus i Muro kan du till exempel besöka våtmarkerna Albufeira de Mallorca där du hittar över 200 olika fågelarter eller titta på de romerska lämningarna vid Alcúdia.

Muro har ett bra urval av barer och restauranger där du kan njuta av spanska specialiteter och traditionella rätter. Hyr du semesterhus i Muro finns även möjlighet att uppleva kultur under semestern. I Muro finns Mallorcas etnologiska museum där du kan uppleva det historiska livet på ön. Här i staden finns även den vackra kyrkan Sant Joan Baptista och Santa Annas kloster.

Så gör du för att hyra hus i Muro

Att hyra hus i Spanien i stället för en hotellvistelse ger helt andra möjligheter. Njut av livet i någon av våra spanska semesterbostäder tillsammans med hela familjen. Här kan ni ha trevliga grillkvällar på din egen terrass eller ta ett uppfriskande dopp i den privata swimmingpoolen.

Hos Novasol har vi ett stort och varierat utbud av semesterbostäder i Europa om du är intresserad av att hyra hus i Muro. Vi hyr ut hela året, både för ett par dagar och för flera veckor. Du kan söka efter semesterbostäder och hyra hus på Balearerna online eller ringa vår kundtjänst.