Hyra hus i Selva

Selva är med sin vackra och varierande natur ett fantastiskt ställe för dig som vill komma undan storstadens stress. Selva, som ligger en bit in på Mallorca, är omgiven av en otroligt vacker natur. 

Trots att det är en bit från kusten når ni lätt samtliga utflyktsmål på cirka en halvtimme med bil. Så som öns huvudstad Palma de Mallorca i sydväst och den långa kustremsa som utgår från staden Port d’Alcúdia i öst. Vid den sistnämnda hittar ni även Alcudia beach, som är en vacker och barnvänlig strand med vit sand och turkosblått vatten. Stranden, som är hela 10 km lång, är extra populär bland barnfamiljer då den både är långgrund och bred. Perfekt för olika vatten- och strandlekar för både vuxna och barn. På flera ställen längst stranden kan du även prova på mer utmanande vattensporter så som parasailing, vattenskidåkning eller jetski.

Är ni inte sugna på att ta er från ert semesterhus har flera av våra hus en utomhuspool som är perfekt för ett svalkande dopp under varma dagar. Vi har flera alternativ för dig som vill hyra hus i Selva med pool.

Hus att hyra med pool i Selva

Populära semesterhus i Selva

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Selva

Loading...

Semesterhus med pool i Selva

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Selva

Loading...

Upptäck fler sidor av Mallorca

Att hyra hus på Mallorca förknippar de flesta i första hand med sol och bad. Men Mallorca är en ö som fler och fler även upptäcker som vandringsdestination. Selva är speciellt känt för sina många vandrings- och cykelleder i och med sin placering vid basen av bergskedjan Tramuntana. Det var denna bergskedja som på 1900-talet lockade de första turisterna till ön, än idag finns utsiktsplatser från denna tid möjliga att utforska här.

För den som inte känner att den aktiva semestern lockar kan man även nå dessa utflyktsplatser med bil. Man får då vara beredd på en bilfärd som kan kittla något i magen, via de smala kringelkrokiga vägarna uppför bergets brant.

Selva på Mallorca

Utflyktsmål och sevärdheter

Bara en kort bilfärd från ditt semesterhus i Selva ligger Inca. Detta är Mallorcas tredje största stad och på torsdagar hittar du här öns största veckomarknad. Här finns allt från färsk frukt och olivoljor till souvenirer och hushållsartiklar. Då Inca också är mycket känt för sin tillverkning av läder finns här även många läderprodukter till bra priser. Det är inte heller långt till öns huvudstad där det finns gott om restauranger, aktiviteter och spännande kulturella sevärdheter.

För dig som väljer att hyra hus lite tidigare på året finns det möjlighet att få uppleva alla de tusentals mandelträd som slår ut i blom runt februari och mars. Detta är en förtrollande syn som lockar många besökare varje år.

Ett boende i Selva på Mallorca

Hyr ditt semesterhus i Selva hos oss på NOVASOL

Genom att hyra boende på Mallorca hos oss har du chansen att upptäcka platser och sevärdheter du inte skulle gjort annars. Oavsett vilket hus du väljer finns det på de flesta semesterbostäder möjlighet att komma i kontakt med ägarna. De kan ge dig tips på upplevelser som ingen annan än en riktig lokalinvånare känner till. Du bokar samtidigt ditt boende tryggt i vetskap om att vi har besökt alla semesterbostäder innan de tas in för uthyrning. Vårt trygghetspaket ingår dessutom automatiskt i din bokning.

Välkommen att boka ditt nästa semesterhus på Mallorca hos oss på NOVASOL. Vi har bland annat flera alternativ för dig som vill hyra hus i Selva med omnejd.