Semesterhus i Sóller

Boka ett härligt semesterhus i Sóller på Mallorcas norra kust hos oss på NOVASOL. Vi har många års erfarenhet av semesterhusförmedling och hjälper dig gärna om du vill hyra hus i Sóller.

Med en av NOVASOLs semesterbostäder i Sóller möts du av synen av knotiga olivträd och väldoftande apelsinträd i den lilla dalen. Sóller ligger cirka tre kilometer inåt landet i en skålformad dal tillsammans med de små byarna Fornalutx och Biniaraix. En spårvagn länkar samman staden med den lyxiga hamnen och de vackra stränderna Es Traves och Ca’n Repic.

Ferienwohnung Port Sóller- Biniaraix - Mallorca

Utforska Mallorca genom att hyra hus i Sóller

Vill du få en upplevelse utöver det vanliga, kan du åka det historiska tåget från Palma till ditt semesterhus i Sóller. Tåget användes förr för att frakta apelsiner och oliver från Sóllers odlingar, men numera är det mest turister som tar tåget för att uppleva den fantastiska naturen längs spåret.

Med ett semesterhus på Mallorca i Sóller får du en härlig vistelse med både god mat, bad och kultur. Ska du hyra hus i Sóller kan du till exempel besöka stadens restauranger för att smaka den lokalproducerade maten. Ta en promenad genom den vackra staden och titta på den mäktiga kyrkan Sant Bartomeu, den ombyggda järnvägsstationen med rum som visar konst från Picasso och Miró eller ströva i stadens botaniska trädgård.

Ett semesterhus i Sóller från NOVASOL bidrar till att göra semestern i Spanien lyckad. Vårt utbud av semesterbostäder på Mallorca är stort och varierat så det är enkelt att hitta ett semesterhus i Sóller som kan uppfylla dina önskemål. Genom att hyra hus i Spanien får du en bra bas för hela familjen och de flesta av husen har egen pool - en säker hit hos de flesta barn.

Några klick från att hyra hus i Sóller

Hos NOVASOL tar det inte lång tid att hitta ett bra semesterhus på Mallorca till dig och din familj. Vårt utbud av semesterbostäder i Sóller är stort och varierat och kan uppfylla de flestas krav vad gäller komfort. Med bara ett par klick kan du hyra hus på Balearerna här på vår hemsida eller över telefon.